DÅRLIG BLOGGER

God kveld alle sammen! Håper alle sammen har hatt en fin dag.

Plutselig var det onsdag allerede, og jeg har hatt en rolig, men veldig fin dag. Et familiemedlem jeg har som bor i New York kom på besøk til oss i dag, og skal sove her frem til i morgen da hun skal reise videre. Det er veldig koselig synes jeg! Ellers har vi hatt en nokså alminnelig dag her, med jobb, skole og barnehage for alle fire av oss.

Jeg er klar over at jeg har vært tidenes dårligste blogger i det siste, med få nye bilder (med unntak av de siste tre blogginnleggene mine) jeg kjenner på at det tar litt tid å komme inn i hverdagsrutinene igjen, som vi har prøvd nå de siste to ukene (altså begynte vi med dette før jeg i det hele tatt var tilbake på skolen på mandag) jeg skal gjøre mitt beste for å få ut et innlegg per dag nå fremover, og ikke minst nye bilder i hvert blogginnlegg. Det er mye som skjer og jeg skulle inderlig ønske at jeg hadde mer enn 24 timer i døgnet, men uansett skal jeg gjøre så godt jeg kan fremover med den tiden jeg faktisk har. Den hverdagen jeg har nå et år til, før jeg får et betraktelig roligere skoleår neste år igjen, er ikke noen spøk. Leo og Noah, trening 5 dager i uken, “pusse opp” soverommet vårt, alt som skal gjøres hjemme ellers, skolearbeid, og jobben min her som selvstendig. Og på andre sosiale medier, møter jeg aldri får vært med på i Oslo, familiemedlemmer 4 timer unna, og dårlig samvittighet herfra og til et visst sted for alt jeg ikke rekker i løpet av de hersens 24 timene. Men jeg har bestemt meg for at dette skoleåret skal jeg prøve å legge den dårlige samvittigheten litt bort, og fokusere på det jeg faktisk rekker, og at det er godt nok♥

Husker forresten jeg skrev et blogginnlegg en tid tilbake hvor jeg reflekterte litt rundt når det ble lurest å få et eventuelt barn nummer tre.. La oss bare si at tanken var god, men at det ikke kommer til å skje før jeg er ferdig med studiene mine. Haha, ikke pokker heller. Barna jeg allerede har kommer først, og jeg kjenner nå at jeg virkelig ikke er klar for et nytt barn på en god, god stund. Selv om jeg tidvis kan si mye dumt, gjøre mye dumt og av og til formulere meg noe klønete: så tar jeg i hvert fall ingen forhastede beslutninger. Og når jeg tar avgjørelser i livet mitt, er det oftest nøye gjennomtenkte avgjørelser, som jeg har brukt lang tid på å resonnere meg frem til. Det skal jeg pokker meg ha.

Takk for at dere leser♥ Ha en fin (sen) kveld videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg