DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET…

Annonse NA-KD

Hei alle sammen!

For noen dager det har vært. Jeg har i skrivende stund ikke blogget på to hele dager, og det er sjeldent til meg å være. Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg har hatt mye å ta igjen på skolen etter å ha både operert og vært syk. Jeg hadde prøve igjen i går i historie, så hele dagen før (og deler av natta) gikk av til øving, dessuten ble jeg hengende litt etter i norsken også. Dermed var jeg helt nødt til å ta meg et par dager fri fra bloggen for å ta igjen det tapte.

Det har gått veldig fint da jeg heldigvis er effektiv. Nå er det jobbing mot innlevering av en relativt stor fagartikkel i norsk, samt årets siste matteprøve før jul – det er de siste vurderingene jeg har før jul (tror jeg) så det ser jeg egentlig bare frem til! På samme tid i fjor hadde jeg mye mer å gjøre, så jeg klager definitivt ikke – selv om kjøret før jul alltid er litt slitsomt. Har hatt litt dårlig samvittighet for å ikke være innom bloggen for å oppdatere, når jeg har sett at så mange har vært innom den siste uken ♥ Skal sørge for at det blir en stund til neste gang!

Nok om det: I dag skal jeg vise dere noen av mine favoritter fra NA-KD! Rabattkoden min Enerberg30 gir dere 30% på HELE Na-kd.com ut uken – velg fra mine favoritter eller finn dine egne på NA-KD.com ♥

Na-kd har så mye fint inne nå, klærne er i god kvalitet (overraskende god, faktisk) og nå som rabattkoden min også gir dere 30% avslag på hele siden, er det jo faktisk en perfekt anledning for å handle julegaver til noen du er glad i – eller kanskje en julegave til deg selv. Jeg er jo ingen tilhenger av å shoppe ekstremt mye, men noen ganger trenger man litt nytt og da er dette en perfekt anledning til å kjøpe det man trenger. Jeg trengte både ny bukse nå, samt et par gensere – og jeg er utrolig fornøyd med både frakt, kvalitet og passform på alle plaggene. Noe annet som er helt topp med Na-kd er at de tilbyr gratis klimakompensert frakt og retur! Det finnes forresten ingen toll, eller lignende avgifter. Du kan handle med faktura, vipps eller bankkort.

♥ Jeans jumpsuit finner du HER og den koster 468,- med min rabattkode enerberg30, dette er egentlig et plagg jeg vanligvis aldri ville kjøpt selv, men tenkte denne gangen at jeg skulle gå for noe litt annerledes, og synes faktisk den var det fineste plagget jeg fikk i posten denne gangen!

♥ Nydelig ribbed genser HER (finnes i fler andre farger!) den koster 195,- med rabattkoden min!

♥ Sort bukse! Den beste jeg har hatt, er jeg ganske sikker på. Holder både farge og fasong etter vask! Og passer også for oss som er lave, jeg er 1.60 cm høy og kan ofte slite med å finne bukser som ikke er alt for lange i beina. Du finner den HER. 391 kroner med rabattkoden min enerberg30!

♥ Grå strikkegenser med delvis åpen rygg! Utrolig godt å ha et utvalg strikkegensere til høst og vinter, synes jeg. Du finner den HER! Denne koster bare 237 kroner med rabattkoden min. Her har jeg også på den sorte buksen!

Håper dere finner noe fint! Nå skal jeg endelig spise en meget sen middag, da jeg har vært inne i Oslo på ærend tidligere i dag, kom hjem for å jobbe med skolearbeid og jobb, og har holdt på med det siden. Gleder meg til å oppdatere dere mer i morgen, ha en fin kveld så lenge!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg