Derfor har jeg ikke blogget i dag…

Riktig god kveld, alle sammen! En sen kveld ble det visst også, før jeg rakk å logge meg inn på bloggen for å oppdatere dere litt. Nå sitter jeg i sofaen med dyner, puter, en pc til bloggingen samt skolepcen min – engelskbøker, notater, og masse godteri. I morgen har jeg prøveeksamen, så derfor vil jeg være så forberedt som mulig – og hele kvelden min sammen med ettermiddagen har gått av til nettopp dette. Derfor har jeg ikke blogget i dag, men heldigvis rekker jeg en liten oppdatering nå på kvelden før jeg vender tilbake til skolebøkene mine. Det kommer heldigvis bedre dager hvor jeg kan få blogget som normalt!

I dag er den første gangen siden jeg startet på skolen hvor jeg synes det var ordentlig tungt å stå opp, da snakker vi typ sitte på sengen etter alarmen har ringt og summe deg i 10 minutter før du klarer å reise deg. Haha! Mest sannsynlig var det nok tungt fordi jeg er på underskudd av søvn og det har blitt noe nattevåk i det siste – sånn er det jo å være mamma noen ganger. Plutselig hører du noen (Les: en liten gutt eller to)  rope “Mamma, det er MORGEN” opp i ansiktet ditt så du nesten skvetter ut av sengen i det du bråvåkner – bare for å strekke hånden din bort til mobiltelefonen din på nattbordet, og oppdage at klokken er pokkers 04:00 på natta. Jeg synes ikke synd på meg selv altså, ærlig talt – jeg tåler da heldigvis mer enn som så. Og uansett har jeg lært at samme hvor sliten, trøtt, utmattet du er – så blir alltid ting bedre om du gir det litt tid, og livet går alltid videre. Da kan du like så gjerne gjøre så godt du bare kan.Jeg ser veldig frem til helgen, da! Det er tross alt første søndag i advent førstkommende søndag – det er like koselig hvert år. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at Leo og Noah får en fin førjulstid den tiden vi har hjemme sammen. Det betyr så mye for meg å kunne skape fine minner sammen med barna, som de forhåpentligvis vil kunne se tilbake på når de blir eldre og som de vil kunne glede seg over. Eller, Noah er kanskje fortsatt i minste laget for å gjøre akkurat det enda – men Leo husker faktisk overraskende mye fra i fjor. Så det er jo både gøy, og utrolig herlig å se!

Dessuten har vi også planer om noen familiebesøk, juleshopping og kanskje en middag ute et sted denne helgen. Noe jeg liker spesielt godt med Larvik er at vi har flere gode spisesteder her. Vi får se hva det blir til – jeg er ganske sikker på at vi har en hyggelig helg i vente uansett hvordan ting blir. Først gjenstår det altså litt skole for min del, så gleder jeg meg til å kunne skrive til dere om helgen vår sammen når tiden er inne for det.  For ikke å snakke om det at jeg i morgen kan legge nok en skoleuke bak meg, og tenke at vi er enda nærmere jul, et nytt skolesemester, og et nytt år.

Ønsker alle en fin kveld videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg