DET ER NÅ DET VIRKELIG GJELDER!

God søndagskveld alle sammen! Mildt sagt en liten stund siden oppdatering på bloggen nå, så da var det kanskje på tide.

Jeg har hatt en rolig søndag og brukt hele dagen på å øve til historieprøve jeg har i morgen. Hadde også vurdering forrige uke i norsk, så har vært mye skole for tiden med tanke på at dette er mitt siste halvår på videregående, og det er nå det virkelig gjelder. Vi har egentlig i stor grad hatt hjemmeskole siden november, men har nå et par uker vært på gult nivå og fått vært fysisk på skolen. Kjempeglad for det selvfølgelig, men litt ambivalent fordi jeg er redd vi må tilbake til hjemmeskole enda en gang før sommerferien. Og da hadde det jo vært bedre at vi hadde hjemmeskole en måned til nå, og kanskje med større sannsynlighet hadde fått resten av månedene frem til sommeren, tilbrakt fysisk på skolen. Men men, er jo for all del glad for fysisk skole, klarer bare ikke helt glede meg over det når vi aldri vet når det plutselig er rett tilbake til hjemmeskole.

Jeg vet at jeg, med tanke på hvor mange som er syke og opplever mye større problemer som et resultat av pandemien, egentlig har lite å klage over, men det er klart at hjemmeskole er utrolig kjedelig og demotiverende siste halvåret på videregående.

Vi prøver så godt vi kan å se frem til påsken, 6-års dagen til Leo i mars, og ikke minst sommerferien♥ Tror det er veldig viktig å ha noe å se frem til noe nå. Håper dere har det bra!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg