DETTE HAR SKJEDD I HELGEN!

Sponset opphold: Quality hotell strand

Endelig et livstegn fra meg igjen ♥ Hei bloggen! Har vært i hjembyen min i helgen og har hatt det så utrolig hyggelig. Masse tid med både venner og familie! Synes fremdeles det kan være rart å besøke hjembyen min da det føles som jeg er 14 år igjen hver gang jeg drar dit. Litt sånn kommer det kanskje alltid til å føles? Like fullt har det vært en flott helg og nå gleder jeg meg til å komme litt tilbake til noe som ligner hverdagen, siden Fredrik er tilbake på jobb og jeg skal være hjemme med barna de neste ukene før det omsider både barnehage- og skolestart (sistnevnte for min del) i august. Men nok om det!

Vi tilbrakte en natt på hotell i Gjøvik også! Hotellet jeg sover på når jeg er i Gjøvik heter Quality hotell strand, og ligger så og si perfekt til. De har spa, kino, og to restauranter i samme bygg (du kan typ gå rett på kino og så opp på hotelrommet ditt igjen etterpå, eller feks spaet) og ligger rett ved kjøpesenter og selve sentrum i hjembyen min. Det er så fint der, og veldig vegetar/vegan-vennlig for dere som også er vegetarianere eller veganere. Både frokosten på hotellet og restauranten på toppen av hotellet (Pi-taket) har alternativer. Pi-taket må jeg også bare få trekke frem: De har supergode drinker og flere veganske alternativer på menyen. Til og med plantebasert biff og beyond-burger 😍 Absolutt verdt turen!

Nå er hjemme igjen i fine Larvik og veldig glad for det, men gleder meg allerede til neste gang jeg skal på besøk i hjembyen min♥ Håper dere også har hatt en fin helg!

2 kommentarer
    1. det så helt herlig ut:) den gule drinken så digg ut, så nesten ut som jordbær dairiy, bare med noe annet da siden den er gul 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg