DETTE SKAL JEG I 2019!

God kveld dere! Da er vi inne i 2019, og i morgen er det tilbake til hverdagen. I grunn gleder jeg meg faktisk overraskende mye! Det er så mye gøy å se frem til i året som kommer. Jeg gleder meg så uendelig mye til å fortsette bloggen og til alt jeg skal dele med dere i det nye året. Det kommer til å bli det mest spennende året for min del på lenge, det er jeg helt sikker på.

I dag tenkte jeg å skrive litt om hva jeg skal i 2019! Jeg har gjort det to år på rad nå, så det har vel på en måte blitt en slags tradisjon nå. Haha!

Fine minner! Følg meg gjerne på Instagram inn i det nye året ved å klikke HER.

❤️ Fortsette å jobbe godt med skolen. I 2019 vil jeg fremdeles jobbe like mye med skolen som jeg gjorde det siste halvåret av 2018, om ikke enda mer. Jeg har også et mål om å få toppkarakterer i mine to avsluttende fag i år, når jeg er ferdig med det første året mitt nå til sommeren.

❤️ Trene minst 4 ganger i uken! Jeg har jevnt over vært flink til å trene de siste årene og elsker for eksempel å jogge. Men da jeg begynte på skolen, dabbet treningen ganske av – med tanke på at mitt fulle fokus var på å gjøre det bra på skolen, og barna. Det var jo helt nytt! Jeg har lagt meg på 15 kg siden jeg startet på skolen, og har nå en sunn og fin vekt, men ønsker å finne tilbake til de gode treningsrutinene mine. Jeg føler at nå som jeg er ferdig med første halvåret på skolen, så har jeg fått testa meg litt med tanke på hvor mye jeg faktisk orker. Nå vet jeg det, og kan lettere finne en god balanse når det kommer til det å få trent oftere, i tillegg til å få nok tid til skolen og mammarollen.

❤️ Si mer “Ja”. Bli med mer ut på ting, og generelt slutte å finne unnskyldninger for meg selv. Jeg kommer nok sikkert til å ha kronisk søvnmangel i mange år fremover, så det gjelder å gjøre det beste ut av det uavhengig av om jeg føler meg litt trøtt og sliten!

❤️ Bli bedre til å svare på meldinger. Alle som kjenner meg vet at jeg er helt forferdelig dårlig til å svare på meldinger. Jeg evner ikke å gjøre dette i tide noen gang, så og si. Jeg er nok litt glemsk av meg, og i kombinasjon med at dagene raser forbi kan jeg noen ganger bruke ganske lang tid før jeg svarer. Dette skal ta slutt i året som kommer!

❤️ Bruke mindre penger. Jeg er faktisk ganske flink økonomisk, men man kan alltid bli enda flinkere.

❤️ Reise! Blant annet få tatt igjen sydenturen min som jeg egentlig skulle få til nå i høst, men som ble avlyst på grunn av sykdom. Jeg tenkte i grunn å vente til våren eller sommeren, men jeg har vært inne på tanken om å reise i vinterferien. Jeg vet ikke helt, jeg! Jeg vil i hvert fall ha reist til to nye steder i løpet av 2019.

❤️ Lage mer god mat, snacks, fine frokoster og lunsj. Det er virkelig så koselig å gjøre litt ekstra ut av en lunsj med barna eller venner! Ikke er det vanskelig, og ikke trenger det bli noe dyrt, heller.

❤️ Bli mye mer aktiv på Instagram og bli flinkere til å dele videoer på bloggen – hovedområdet mitt vil nok alltid være blogg, men variasjon er alltid en god ting. Det har vært rekordmange som har etterspurt videoer på bloggen min i 2018, derfor føler jeg at det er helt på sin plass at det blir en realitet i det nye året.

❤️ Jobbe mer med bloggen. Jeg håper jeg kan nå ut til enda flere i 2019, og kanskje til og med få en enda større blogg. Jeg føler jeg har gjort en halvveis god jobb i hele 2018, i 2019 vil jeg være så nærme 100% fornøyd med alt jeg legger ut her inne som overhode mulig. Noen lurte på hvorfor jeg ikke hadde bedt leserne mine stemme på meg i årets prisutdeling for bloggere (Vixen) og det er rett og slett fordi jeg ikke føler at jeg har gjort en god nok jobb, til at det føles riktig å be leserne mine om noe sånt. Forhåpentligvis er det annerledes neste år!

Ha en koselig kveld videre, alle sammen!

4 kommentarer
    1. Og så må du bli flinkere til og legge ut oppskrifter når du legger ut bilde av mat/bakverk/dessert 😁😍

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg