EN ÆRLIG INNRØMMELSE

Hei alle sammen ♥ Endelig litt blogging igjen! Har vært noen hektiske uker med vurderinger to uker på rad, men påskeferien kommer heldigvis bare nærmere og nærmere. Må helt ærlig innrømme at jeg begynner å miste motivasjon for skolen nå, etter å ha vært frem og tilbake med nettbasert undervisning, så på skolen, så tilbake til nettbasert undervisning og kun fysisk skole en gang i skuddåret, føles det ut som. Og før noen kritiserer meg: Jeg skjønner selvfølgelig at vi må ha nettbasert undervisning pga smittespredning, men etter et år frem og tilbake sånn, så er det jo selvfølgelig ekstremt demotiverende og kjipt.

Likevel! Jeg har da jammen meg klart det hittil, så kun 90-et-eller-annet dager igjen før jeg er ferdig med skole og vgs, så jeg skal ikke la det gå utover karakterene mine til tross for at jeg merker det skikkelig på motivasjonen nå. Det er jo i tillegg lockdown nå (nesten, i hvert fall) hvor kun apotek og matbutikker er åpent (samt kiosker og den slags) her i Larvik. Plutselig ble det jo vår også, så vi mangler jo både vårsko til barna, vårjakker til barna, og nettbutikkene melder om ekstrem aktivitet så der blir sikkert leveringstiden lenger enn selve lockdownen.

Livet har vært bedre, for å si det sånn. Men vi gjør det beste ut av det for det skylder vi guttene våre, så vet vi jo selvfølgelig at vi ikke har det verre enn noen andre♥ I morgen har vi en gutt som fyller seks år her hjemme, og bursdag blir det uansett. Vi gleder oss!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg