EN ÆRLIG OPPDATERING PÅ LIVET MITT…

Hei alle sammen! Et par dager siden sist jeg har kommet med en skikkelig oppdatering på livet vårt. Jeg henger tydeligvis ikke helt med, for jeg må fremdeles ta meg i at det faktisk er sommer nå.. Haha. Jeg holder fremdeles på å gjøre ferdig det nye soverommet til Fredrik og meg, men det skjer som vanlig tusen ting på en gang og derfor går det sånn ca i snegle-tempo. Det er heldigvis ingen krise, men litt lei er jeg av å sove i stuen vår, ja. Bittelitt!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen vår med håret i en dott på hodet, uten sminke og med det jeg antar er Fredriks joggebukse på meg (Oppdatering: Fredrik lo akkurat av at jeg hadde tatt buksen hans, så ja, antakelsen var definitivt rett) – så jeg føler meg finere enn aldri før og har et sovende barn ved siden av meg, som trengte mammaen sin litt ekstra akkurat i kveld. Og da må jobb og det meste vike, selv om jeg fikk lurt meg til litt helt nødvendig mailskriving i stad. Jeg trodde ting skulle roe seg veldig etter jeg fikk sommerferie fra skolen, men jeg innser at jeg nå sitter med all den jobben jeg måtte utsette på grunn av skolen – både her hjemme og med bloggen. Jaja, heldigvis har jeg fri i nesten to måneder til – så klage skal jeg ikke gjøre. Heldig er jeg – som har lang sommerferie!

I morgen har minstemann og jeg avtalt at vi skal ha litt alenetid, så det gleder jeg meg voldsomt til. Jeg har lagt noen småplaner, men han begynner å bli såpass stor at han kan være med å bestemme og det er noe jeg synes er skikkelig gøy. Etter et par nye kafé- og restaurantbesøk den siste uken med både ett og to barn kan jeg i hvert fall garantere at vi ikke blir sittende lenge noen steder for å “slappe av” på kafe! Haha! Jeg merker nemlig med meg selv at jeg av en eller annen grunn klarer å romantisere det å gå ut på kafe med små barn noe voldsomt i forkant!

Jeg ser for meg lunsjen under rolige forhold og med en liten gutt som sitter rolig og spiser i andre enden av bordet – og jeg vet jo innerst at det tilhører sjeldenhetene at det blir en rolig lunsj når jeg har med meg barn (og sånn skal det jo være også – for barn er jo barn!) så jeg forstår ikke hvorfor jeg tenker at det blir annerledes akkurat den eller den gangen😂 Ønsketenking, kanskje? Kommer helt sikkert til å savne å ha små barn den dagen jeg faktisk kan ta dem med ut for å spise og de verken gnager på bordplaten som et lite hamster når vi først har funnet et bord, eller løper og lurer seg inn på restaurantkjøkkenet halvveis inn i måltidet – men jeg gleder meg litt til å kunne spise maten min mens den enda er varm! Akkurat det er et savn kjenner jeg, men pytt pytt. Litt styr får man tåle når man tar med seg barna ut for å spise litt, eller som jeg i fornektelse prøver å si til meg selv: “slappe av på kafe”. Ja, særlig.

Vi var forresten for andre gang på et skikkelig flott spisested i Sandefjord forrige uke, og de tilbød både vegansk burger og masse annet godt. Jeg elsker å bo i Larvik, men Sandefjord er ikke så ille det heller, altså!

Nå skal jeg prøve å legge meg tidlig for en gang skyld! Håper alle sammen har hatt en strålende start på uken ♥

3 kommentarer
    1. Hei, navnet på restauranten/kafeen du har bilde av? Skal i bryllup i Sandefjord i august og reiser med en mann som eier 2 hot rod`er, å når det står hot rod på bensinpumpa så må jeg nesten spørre hav den heter!;-)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg