EN GLADNYHET!

I samarbeid med Twistshake ♥

God torsdag alle sammen! Herregud, i dag er jeg glad. Fredrik har fått ferie igjen og har ferie ut neste uke. Vi har hittil hatt hjemmesommer hvor vi åpenbart bare har oppholdt oss i Norge (som bare skulle mangle mtp pandemien) og helt ærlig har det vært veldig koselig, men også ganske strevsomt da regnet har pøst ned store deler av juli og guttene og jeg har måtte finne på litt alternative sommeraktiviteter innendørs. I dag er det for øvrig skikkelig fint vær, så jeg har tilbrakt store deler av dagen ute med barna, hvilket har vært helt herlig! Gleder meg allerede til den neste uken, og krysser fingrene for at været holder seg.

I dag tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om noen av favorittproduktene mine fra Twistshake. Jeg har også en god nyhet til dere: Min rabattkode jessicaenerberg55 som gir dere 55% på HELE sortimentet deres. Fra før av har de et crazy salg nå som gir dere 50% på alt på nettsiden deres, så min rabattkode gir dere altså ytterligere 5% rabatt. Dette gjelder altså absolutt alt, også barnevognen deres!

Jeg var litt skeptisk i starten da jeg skulle teste produktene deres, men det er jeg alltid. Jeg er nøye med samarbeidspartnerne mine, som dere vet, og hvis jeg ikke vet at kunne brukt produktene selv, så lar jeg være å markedsføre dem. Men her ble jeg ingenting annet enn positivt overraska! Det er produkter som er med på å gjøre hverdagen som småbarnsforeldre litt enklere, og jeg tror kanskje favoritten min må være klikk-matten med tallerken! Den store klikk-matten finner du HER til 180,- med rabattkoden min jessicaenerberg55, den lille koster 143,- med samme rabattkode. Vår har blitt brukt rundt middagsbordet vårt hver dag siden jeg skulle teste den, da den ved hjelp av vakuum-funksjonen sitter fast på spisebordet, og du kan klikke fast de tilhørende tallerkenene, så alt sitter fast og det blir null søl og griseri!

En annen favoritt av produktene som vi allerede har både fått testet ut og vært storfornøyde med, er squeeze posene (Klikk HER for å se) til Twistshake. Det er gjenbruksbare poser til alt fra babymat (til de minste, for dere som har babyer) og smoothier. Jeg har laget smoothie som jeg har tatt med på lekeplassen til mine i disse posene, og det er så supert. Penger spart, miljøet spart og de kan brukes igjen og igjen. Finnes i to størrelser: 100ml og 220ml. Perfekt til reise, også! Kan også fryses og fungerer å vaskes i vaskemaskinen. Yey!

Gode drikkeflasker – enten om du har baby, og kanskje vil foretrekke anti-kolikk flasken, eller om du har litt større barn som meg – så har Twistshake gode flasker. De er helt sølefrie, BPA-frie, og enkle å holde for de minste. De finner du HER!

De har også fått inn suttekluter nå, som er det nyeste produktet til Twistshake! Den finnes i løve, kanin, elefant og lam. Klikk HER for å se! Supermykt materiale, vaskbar på 40 grader, og godkjent CE-merket. Sistnevnte er viktig for min del, at produktene er godkjent og trygge for både store og små. Det gjelder for øvrig med plast- og alt som har med det vi spiser av/flasker også, at de skal være BPA-frie, noe Twistshake sine også er.

Da fikk dere litt informasjon om noen av mine favoritter! Men Twistshake har også mange andre produkter for deg som småbarnsforelder og dine små. Det jeg kanskje liker best med produktene er at de hjelper både oss som foreldre, feks med den sølefrie spisematten, men også barnet.

Ikke glem rabattkoden min jessicaenerberg55 for 55% rabatt, og så kan du klikke deg inn HER for å sjekke hele sortimentet til Twistshake om du bare er litt nysgjerrig og vil sjekke det ut. Håper dere nyter været like mye som vi planlegger å gjøre resten av dagen, og jeg ønsker dere en riktig fin torsdag videre♥

1 kommentar
    1. Hvorfor har ingen av dere lappen, har dere tenkt å ta den? 🙂 Selv har jeg ikke lappen, men mannen min har lappen og vi har bil. Men jeg har alt i nærheten, så klarer meg enn så lenge bra uten den i hverdagen 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg