EN GOD OG EN DÅRLIG NYHET!

Hei alle sammen, og riktig god ettermiddag!

For en dag altså! I dag kom endelig dagen jeg har ventet på: Jeg har vinterferie fra skolen! Tidenes gladnyhet for min del, ikke fordi jeg er skolelei (faktisk er jeg vel egentlig like motivert som da jeg starter på skolen i 2018) men at det har vært slitsomt en stund nå, og fullt opp med timeplanen bestående av jobb, skole, barn og tid med Fredrik (sistnevnte har vært minimalt for å si det sånn) så føles det så utrolig bra.

MEN.

Tror dere ikke jeg har klart å bli syk, også? På dagen jeg får ferie? Som jeg, uten unntak, alltid blir i feriene mine?! Så jeg er litt delt her jeg sitter: SÅ glad for ferie, kvalitetstid med barn og kjæreste, samt flere hyggelige planer ferdig planlagt, men noe bitter her jeg sitter fordi jeg typisk nok blir syk når jeg endelig har helt fri fra skolen. Jeg prøver å tenke at jeg ikke må la meg påvirke av ting jeg ikke får gjort noe med og hele den pakka der, men det føles jammen meg lettere sagt enn gjort akkurat nå. Haha!

Må forresten oppklare en ting som jeg har fått mye spørsmål om på Snapchat i dag: Jeg har vinterferie fra denne uken, og ikke neste uke, fordi jeg følger fellesfagene på skolen som jeg trenger for å få studiekompetanse via 23-5 regelen. Det vil si: Jeg har ikke programfag og den slags! Og siden jeg følger en linje ved skolen min som har dette, bruker de hvert år siste uken før vinterferien på forestillinger som har med programfagene deres å gjøre. Så derfor får jeg ekstra fri på grunn av dette, da skolene naturligvis ikke setter inn lærere til å undervise meg (og en til tror jeg det er i klassen som følger samme regel som meg) den uken de andre i klassen har forestillinger. Så vet dere det, forstår kjempegodt at det virket rart for noen – da det er kjent at Vestfold (og telemark, som det heter nå) sammen med andre fylker, egentlig har vinterferie fra neste uke.

Nå skal jeg komme meg opp fra sofaen, slutte å synes synd på meg selv og lage meg en fin kveld. Håper dere har det bra ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg