EN LITEN AVSLØRING!

Hei alle sammen, og riktig god tirsdag ♥

Da kan jeg i dag meddele at jeg har fått nytt bloggnavn, og avsløre at mitt nye bloggnavn blir Jessicaenerberg. Fra nå av blogger jeg altså under mitt eget navn! Tenk på det. Litt blandede følelser her, men aller mest en god magefølelse. Det var faktisk også dere som følger meg på Instagram som fikk bestemme det nye bloggnavnet mitt, og selv om det var nokså jevnt mellom alternativene, så det synes jeg var skikkelig fint at dere har vært med å bestemme. Det er jo tross alt dere som klikker der inn her hver dag! Nytt forsidebilde kommer forresten snarest, tar litt tid med all omleggingen på alle sosiale medier + sånt småtteri som ny mailadresse, forsidebilder osv.

Jeg var hjemme fra skolen i halv ett tiden i dag, etter halv skoledag som var tungt nok i seg selv etter en natt med lite søvn. Sånn er det jo noen ganger når man er småbarnsforeldre, men kjenner derfor at det skal bli ekstra godt å få vinterferie fra skolen i morgen. Og ikke minst så kjenner jeg veldig på at jeg er glad Fredrik og jeg er sammen om hverdagene, nettene, ja, alt egentlig – spesielt når ting kanskje er litt tyngre enn ellers, slitsomme netter og den slags. Man blir jo ikke mindre trøtt dagen etterpå av å være to, men da er man i hvert fall sammen om å være trøtte og slitne, og så kan man tillate seg å klage litt til hverandre. For er det ikke egentlig det klaging er, et ønske om bedring eller at ting skal føles lettere?

Jeg skal i hvert fall virkelig nyte vinterferien til det fulle, og bruke en del tid på skolearbeid, siden vi har en del vurderinger på skolen når jeg kommer tilbake på skolen igjen etter ferien. Når februar er over er det tross alt straks vår, og da går det rimelig fort til vi er i juni. Snakker av erfaring her!

Ellers har jeg et nytt debattinnlegg, eller hva enn jeg skal kalle det, ute på Aftenposten.no nå! De leste noe av det jeg hadde skrevet om pillene som alle bloggere selger og hva jeg synes om det, og ønsket at jeg skulle skrive om det og sende det inn til dem. Veldig gøy! Så det er ute i dag – men usikker på om det er med i papirutgaven, tror det bare er på nett. Du finner det i hvert fall HER dersom du har lyst til å få det med deg.

Håper dere har en fin start på den nye uken, så snakkes vi snart igjen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg