EN LITEN OVERRASKELSE

Hei alle sammen, og riktig god kveld ♥

Jeg skulle bare kjapt innom bloggen for å dele en liten overraskelse jeg har til dere! Jeg har nå satt i gang en ny konkurranse for følgerne mine på Facebook-siden min. Jeg deler ut en tykk ulldress fra Lillelam, siden det går mot kaldere tider nå ♥ Jeg har selv hatt disse dressene til begge guttene mine da de var yngre, og de er virkelig helt fantastiske. Kvaliteten er så god, og den holder barna gode og varme. Det er i tillegg norsk design, 100% merinoull og mulesing-fri ull (sistnevnte er veldig viktig da det går på dyrevern)

Konkurransen er forresten ikke sponset, jeg synes bare det er viktig å gi noe tilbake til dere som følger meg og vet at omkring 70% av alle bloggleserne mine er foreldre – slik at denne premien muligens kunne passe bra! Du kan finne konkurransen ved å klikke deg inn HER, da kommer du direkte til konkurransen på Facebook-siden min. Kommer til å dele vinner av konkurransen både på Facebook-siden min og her på bloggen, altså!

I morgen venter en superkoselig dag med min eldste skatt som jeg har sett frem til LENGE! Har tatt han ut av barnehagen for anledningen, og vi skal til og med ut på togtur. Kommer bilder og et innlegg fra dagen vår sammen i løpet av morgendagen! Og så må jeg tilbake på skolen en relativt kort tur på fredagen før jeg får helg. Synes denne uken går merkverdig fort, men jeg koser meg foreløpig veldig med at det er september og høst. Håper dere gjør det samme ♥

1 kommentar
    1. Jeg lurer på hva du som veganer tenker om å markedsføre ull? Det er et seriøst spørsmål, kanskje litt kritisk, men ikke ute etter å ta deg 🙂 Er ikke veganer selv (spiser dog en del plantebasert)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg