EN LITEN PAPPADALT

Hei fine dere! Nå var endelig dagen kommet hvor vi skulle ut for en av de koseligste juletradisjonene: Kjøpe juletre! Det passet jammen meg bra når det i dag er tredje søndag i advent og greier. Både foreldrene og barna mine var med, så det var både kaotisk og koselig på samme tid. Noah var over alt (Den ungen der er altså så kjapp!) og hadde til og med funnet seg en handlekurv på egenhånd som han slepet med seg over alt, ropte etter “pappa” og Leo løp etter og prøvde å fortelle han at han måtte være forsiktig med kurven og at pappa ikke var der. Haha.. Vi fant et juletre til slutt da. Det er veldig fint og nesten 3 meter høyt – for det er så høyt under taket her hjemme at det må nesten være såpass om det skal passe inn i stuen vår her! Jeg ser at det er flere og flere som velger plast-trær, men personlig blir det i min verden helt galt – juletreet må jo vært ekte! Haha! Håper jeg ikke er den eneste som står fast ved det der.

Jeg har dessuten kjøpt litt ekstra julekuler og diverse til juletreet vårt for noen dager siden allerede, barna elsket å leke med juletrepynten i fjor nemlig – derfor ble mye av det borte. Lurer på hvor alle tingene som stadig forsvinner her i huset blir av hen, det inkluderer sokker, juletrepynt, hårstrikker og votter. Man kan jo lure 😂

Den siste uken har minstemann også rukket å bli tidenes pappadalt, han er fremdeles 2 år og snakker ikke som en foss enda, men han snakker veldig mye om pappa til en hver tid. Jeg synes det er skikkelig koselig å se hvor glade barna er i pappaen sin, og det at pappa er den store helten er nok noe av det som kommer til å være et gjennomgående tema i årene som kommer. 

Nå skal vi pynte juletreet utover kvelden, lage risboller med sjokolade, og muligens se en koselig film! Jeg starter heldigvis ikke  på skolen før klokken 10.00 på mandager – dere har ingen anelse om hvor mange ganger det har reddet meg når en ny uke starter, og det er litt vanskelig å komme seg opp om morgenen. Føler meg skikkelig heldig sånn sett! Håper dere gleder dere like mye til en ny uke som meg, den siste uken før det offisielt er juleferie her i huset ❤️ En god søndagskveld videre ønskes dere alle!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg