EN NY FAVORITT

Annonse Xlash

God torsdagskveld alle sammen♥ Hadde faktisk aldri trodd jeg skulle takke ja til å teste ut vippeserum, men jeg prøver iherdig å kutte ut løsvipper men enkelte vaner er mildt sagt vonde å vende, så da jeg fikk forespørsel om å teste ut dette produktet, tenkte jeg helt ærlig ikke at testingen kom til å resultere i at jeg kom til å si ja til et samarbeid. Rett og slett fordi jeg ikke helt trodde på at det gjorde “den store forskjellen”. Har nå testet det ut siden april, og kan definitivt bekrefte at det virkelig fungerer. Har fått lengre vipper og mye fyldigere bryn. Har ikke noe annet enn brow gel på brynene mine på bildene under, og kun litt mascara på mine naturlige vipper: Helt takket være Xlash.

Xlash er et vippeserum av høy kvalitet som får vippene dine til å se lengre, tykkere og mer voluminøse ut på bare 28 dager. Den eksklusive og høyteknologiske formelen er utviklet basert på avansert vitenskap for å sikre vakre og sunne vipper. Serumet inneholder fuktighetsgivende, beroligende og aktive ingredienser som sammen gir dine egne vipper forutsetninger for å bli lengre og fyldigere. Perfekt nå på sommeren hvis man vil gå uten sminke og kun ha naturlige, lange vipper! Serumet er vegansk.

Jeg har en rabattkode til dere som gir dere 20% på alt av vippeserum hos Xlash: Midsummer20. Du kan kjøpe Xlash HER ♥ Du kan også trykke på lenken om du vil lese mer om vippeserumet og se bilder og anmeldelser fra andre kunder fra hele Norge!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg