EN NY FAVORITT!

Reklame Tulip

God fredag alle sammen! Endelig var det helg. Jeg har jobbhelg på den andre jobben min i helgen, men helgefrokosten er fremdeles obligatorisk her hjemme hos oss. Jeg har funnet et nytt produkt som har blitt en favoritt for oss i helgefroksten: Veggie Bacon fra Tulip!

Tulip Veggie Bacon er, enkelt og greit, et vegetarisk alternativ til bacon. Produktet er laget på erter og potetprotein. Tulip Veggie bacon er uten tilsatt soya (derfor også perfekt for dere som er allergiske mot soya!) og røkt over bøkeflis. Som dere vet har jeg ikke spist kjøtt på flere år, og jeg har prøvd alle kjøtterstatninger verdt å prøve. Jeg synes Tulip sin Veggie bacon helt klart skiller seg ut i positiv retning, og nettopp derfor er den fast inventar ved helgefroksten vår! Den er røkt over bøkeflis og gir god smak av røkt og salt. Perfekt til alle middagsretter, sandwicher og selvfølgelig frokoster. Du kan bruke Tulip Veggie bacon akkurat slik du ville brukt alminnelig bacon!

Jeg har laget en skikkelig helgefrokost i dag, og da måtte vi selvfølgelig også ha Veggie Bacon. Helgefrokost er viktig familietid og derfor spares det ikke på noe her hjemme hos oss. Veggie bacon smaker veldig nærme slik jeg husker bacon! Dette produktet passer for alle, ikke bare vegetarianere og veganere, men alle som ønsker et kjøttfri måltid- eller en kjøttfri dag (med alle positive fordeler det har for miljøet vårt!) og som er like glad i god mat som det jeg er ♥

Tulip Veggie Bacon finner du på alle Coop Obs, samt utvalgte Coop Extra og Mega. Finner du ikke produktet i din nærmeste Coop-butikk? Spør betjeningen om de kan ta det inn – slik at du får testet ut produktet til helgefrokosten, du også!

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg