EN PERSONLIG VERSJON AV UKENS SPØRSMÅL

Hei alle sammen ♥ I dag svarer jeg på en ukens spørsmål som er litt utenom det vanlige, siden jeg har valgt ut litt ekstra personlige spørsmål jeg har fått fra dere denne gangen!

Kommer du til å dele det med en gang du blir gravid igjen, hvis dere får et nytt barn? – Ikke med en gang kanskje, men når jeg er såpass lav (1.60 cm) så synes det, av erfaring, kanskje kjapt – så jeg får vel neppe skjult det så lenge i så fall.

Kommer du til å dele like mye i et eventuelt nytt svangerskap? – Haha, dere liker å stille spørsmål om ny baby ser jeg! På vegne av meg selv? Ja, da kommer jeg til å dele åpent og ærlig på lik linje med tidligere. Men med barna? Nei, der kommer jeg til å holde igjen i mye større grad.

Hvordan har Fredrik og du det for tiden? – Det har Fredrik svart på i DETTE innlegget, hvor han svarer på mange spørsmål han har fått inn fra blogglesere og følgere!

Endelig har bloggen din tatt seg opp igjen. Synes den hadde tapt seg en periode.. Hadde du mistet blogglysten? – Glad for å høre at du synes det! Nei, jeg hadde mitt å styre med på privaten som gjorde at energien min ikke kunne bli brukt på bloggen i like stor grad som tidligere. Jeg leste at flere synes bloggen hadde tapt seg i denne perioden, og det var vondt å lese. Dette er noe jeg har vurdert å si noe mer om på bloggen, så kanskje jeg gjør det etter hvert. Da må jeg nok gå mange runder med meg selv først, og ikke minst stille meg selv et par viktige spørsmål: Takler jeg å dele det, og vil jeg virkelig dele det? Ikke minst: Orker jeg å forholde meg til det dersom jeg får kritikk for det? Vi får se – uansett ønsker jeg å gjøre en bedre jobb med bloggen fremover enn jeg har gjort de siste 1,5 årene!

Kan du fortelle mer om operasjonene du må gjennom? – Med all respekt, så er det noe jeg helst vil unngå. Jeg har sagt det jeg føler er nødvendig å si om denne saken i slutten av DETTE blogginnlegget.

Hva veier du nå etter du har lagt på deg, som du har nevnt flere ganger at du har gjort? – Eksakt hva jeg veier er jeg ikke interessert i å utbrodere på bloggen da jeg ikke ser hva godt det fører med seg, men jeg har lagt på meg ganske nøyaktig 15 kg på under ett år. Rett og slett fordi jeg tidvis har spist alt for mye sukker og generelt unnet meg veldig mye fordi jeg har hatt et hektisk skoleår, og da har jeg tenkt at “dette fortjener jeg” litt for mange ganger i løpet av året. Jeg er ikke overrasket om jeg har spist ekstremt (!) mange kalorier hver dag, så derfor har det ikke hjulpet stort at jeg har gått nesten 20 000 skritt hver dag. Haha! Pluss lite søvn + hektiske dager som igjen har ført til lettvinte løsninger i frokoster, mellommåltider etc til meg selv. Nå har jeg for øvrig tatt tak, for selv om vekten ikke bekymrer meg ettersom jeg var undervektig tidligere, så har det med livsstil å gjøre – og jeg innser at sånn har jeg ikke lyst til å leve 🍏

Har dere planer om å kjøpe hus snart? – Nei, det har vi ingen planer om enda. Vi vil heller kjøpe hus/leilighet når vi har spart opp nok i egenkapital til å kunne kjøpe noe vi ser for oss at vi kan bo i, i lang tid. Ikke et sted hvor vi vet at vi må flytte videre fra innen et par år. Vi er tross alt fire stykker nå, og vil ha nok plass og nok soverom, bad etc i et hus.

Sparer dere penger til barna deres? – Ja, det gjør vi. De står for øvrig på en sperret konto frem til de er 18 år begge to.

Har du noen gang hatt en annen jobb enn bloggen din? – Nei, det har jeg ikke. Men jeg ønsker egentlig å få en liten deltidsjobb eller prosentstilling et eller annet sted før jeg går i gang med 5-årig studieløp på universitetet. Ikke fordi jeg trenger pengene, men fordi jeg tror det tar seg litt bedre ut å ha en jobb i tillegg stående på CVen, annet enn bare “Blogger”. Haha!

Bruker du mye penger på deg selv? – Nei, overraskende lite egentlig. En ny kjole/bukse etc i ny og ne når det trengs, men ellers bare påfyll av sminke (og kaffe “to go” ute på kafeer)

Føler du at du er et god forbilde for barna dine? – Ja ❤️

Er det ikke på tide å forlove seg snart når dere har vært sammen i 6 år? (Ref det blogginnlegget hvor Fredrik svarte på hvilket år dere to først ble kjærester) – Som jeg har nevnt på bloggen tidligere, så er jeg egentlig ikke så gira på å gifte meg. Føler meg nesten alene om å ha den tanken, det er bare ikke så viktig for meg. Forstå meg rett: Jeg ønsker å være sammen med Fredrik, men jeg har aldri drømt å ha noen stort bryllup eller gå nedover kirkegulvet – Fredrik derimot ønsker et stort bryllup dersom han skal gifte seg. Så ja, alle gifteplaner er overhode ikke noe vi verken stresser med, eller tenker på i nær fremtid!

Savner du virkelig ikke kjøtt etter du slutta å spise det? – Av typen kjøtt er det ingenting jeg savner, nei. Det eneste jeg faktisk savner er tunfisk på boks (!!) og fiskeboller. Haha! Det var det beste jeg visste før jeg kuttet ut kjøtt fra kostholdet mitt. Fisk generelt, egentlig – for det finnes så lite og få erstatningsprodukter. Det er veldig synd, men jeg klarer meg bra altså.

Håper alle sammen har hatt en strålende helg! I morgen får vi besøk av bestevenninna mi, og siden barna har ferie fra barnehagen blir det noen hektiske og morsomme dager fremover. Vi har nok en veldig fin tid i vente generelt nå, for juli starter jo også i morgen! Nyt kvelden videre ❤️

2 kommentarer
    1. Bare MÅ tipse om vegansk skagenrøre dersom du savner fisk! Det smaker ikke fisk as such, men det smaker «hav» eller hva jeg skal si, og tilfredsstiller på en eller annen måte det jeg savner med fisk. Dessuten perfekt å spise når andre spiser reker. Veganske tangperler («rogn») som man trenger til det fås faktisk kjøpt på IKEA. ☺️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg