EN SKIKKELIG GLADNYHET!

Årets siste matteprøve fullført, og snart klar til å levere 7-siders oppgave i norsk. ENDELIG har jeg juleferie! Som jeg har gledet meg til det ♥ Det har vært noen hektiske uker, ikke nødvendigvis fordi det har uoverkommelig mye skolearbeid for min del (selv om det har vært nok) men mest fordi jeg kan synes det er litt vanskelig å balansere alt. Skole, jobb, barn, samboer, hus og hjem. Det har virkelig vært nok å finne på, desember er travel nok i seg selv med alt som må gjøres. Jeg vet hvor fort månedene fra jeg kommer tilbake på skolen i januar og frem til juni går, så det gleder jeg meg egentlig bare veldig til kjenner jeg.

Nå er det juleferie med guttene mine som står for tur, og jeg skal utnytte hvert eneste sekund. Vi reiser til hjembyen allerede i morgen og blir til tredje juledag, å dra hjem til jul er alltid koselig og jeg vet at vi har en veldig koselig jul i vente. Vi har tatt barna ut av barnehagen hele ferien min, det kunne ikke falt meg inn å sende guttene i barnehage når jeg likevel har ferie og det i tillegg er jul + nyttår. Når det er sagt, forstår jeg selvfølgelig at alle foreldre ikke har noe valg når de har en jobb de må gå til ♥ Jeg er heldig som får en lang, koselig juleferie med masse etterlengtet kvalitetstid med Leo og Noah, familie og venner. Jeg har 2 uker juleferie, dere! Denne ferien setter jeg så umåtelig stor pris på at dere skulle bare visst! Fredrik tar seg også fri fra jobb nesten to uker, så her blir det mye ferie på samtlige i husstanden.

Jeg måtte bare dele denne gladnyheten med dere. Jeg er så fornøyd med dette halvåret på skolen, mitt andre år på vgs. Jeg er så sliten nå, men det har vært så verdt det!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg