EN SPENNENDE TID I VENTE

I dag er det første november, og det gjenstår akkurat to måneder igjen av 2020. Dette året har virkelig gått unna, samtidig har det skjedd så hinsides mye.

Men, tross stigende smitte (er fortsatt relativt lite her i Larvik da, selv om fylket vårt rødt) og at 2020 ikke ble som vi håpet på, går dagene og månedene uansett: og vi går inn i en så koselig og spennende tid nå. Julen er jo det aller største, som vi gleder oss veldig til alle sammen her hjemme. I år skal vi feire julen med Fredrik sin familie her i Larvik, da vi feirer annen hvert år her i Larvik med Fredriks familie, og min familie i Gjøvik. Etter hvert kommer vi sikkert til å ha et enda større fokus på å skape tradisjoner for oss selv, men enn så lenge trives vi med å gjøre det slik. Tror også barna har stor glede av at vi gjør det på den måten, og dermed får tid med begge sider av familien til Fredrik og meg i denne viktige og fine høytiden.

Og det er virkelig sant at julen blir noe helt annet når man får egne barn. Jeg har riktig nok alltid vært glad i julen, men enda mer etter jeg fikk barn. Å kunne se julen gjennom deres øyne er virkelig så herlig, og ikke minst at de små tingene i forbindelse med julen, er så stort for dem. Denne julen feirer vi med en 5-åring, og en 4-åring, og jeg tror aldri vi har gledet oss mer♥

Håper alle sammen har hatt en fin helg, vi snakkes mer i morgen! ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg