EN STOR DAG I VENTE

God kveld dere! Litt senere enn planlagt, men det siste døgnet har snudd opp og ned på litt av hvert her hjemme. Jeg har mistenkt lungebetennelse og holder senga, og det har helt ærlig vært en litt tøff dag. Nå er 3 av 4 syke her hjemme så det skulle jo egentlig bare mangle at dagene kan bli litt sånn. Likevel har vi da klart å lage oss en fin dag for våre små, og det er jo tross alt det viktigste! Vi har blant annet hatt Disney-maraton med flere fine filmer. Deriblant min bror bjørnen, som jeg tror er den fineste barnefilmen jeg vet om. Om jeg ikke allerede var på gråten av hvor rotete det er her hjemme nå, i tillegg til hvordan jeg ble så syk så himla fort – måtte jeg selvsagt gråte av den fine filmen også. Jeg eier jo ikke kontroll over egne følelser lenger etter jeg fikk barn. Haha!

I morgen har vi et bursdagsbarn her hjemme (timingen er jo virkelig upåklagelig) men heldigvis har jeg handlet inn og ordnet ballonger, gave og bursdagsfrokost tidligere denne uken. Dere kan trygt si at jeg nå er sjeleglad for at jeg er et planleggingsmenneske som har planlagt denne dagen i en god stund allerede! Noen ganger kan jeg irritere meg over at jeg er litt sånn, som alltid må skrive femten lister om hva som må gjøres, handles inn, og så videre. Men det kommer heldigivis noe godt med det også.

Det blir uten tvil en litt annerledes bursdagsfeiring, så jeg føler med alle dere som også har bursdag i disse tider. Familieselskapet er utsatt på ubestemt tid, og mange av tingene som vi gjerne skulle gjort på den store dagen hans, får vi ikke gjort. Sånn er det bare. Uansett er dette en stor dag og vi skal gjøre det absolutt beste ut av det. Jeg gleder meg veldig og det vet jeg at det er en annen som gjør i dette huset også♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg