EN STOR ENDRING

Annonse – Protein.no

God tirsdag alle sammen♥

I dag er jeg så støl at jeg nesten ikke klarer å reise meg fra stolen jeg sitter i. Og akkurat det med trening, er i grunn noe jeg har skrevet ganske lite om, selv om det har vært en relativt stor del av livet mitt det siste halvåret. Jeg tror egentlig bare jeg er redd for å tråkke noen på tærne, for det er det siste jeg ønsker. Derfor holder jeg på en måte det ganske utenfor alt som har med blogg og sosiale medier å gjøre, annet enn å kanskje nevne i en bisetning at jeg skal trene senere på dagen om det er en av dagens planer.

Det siste halvåret har jeg nemlig gjort en stor endring ved at jeg i stor grad har kuttet ut sukker fra kostholdet mitt, og begynt å trene en god del. Jeg er ikke helt fanatisk nå lenger med tanke på sukkeret, og kan fint dra ut og spise dessert med ei venninne på en restaurant om jeg vil det- men ikke 3 ganger i uken. Da setter jeg tydelige grenser for meg selv, og i starten var jeg veldig fanatisk. Nå trenger jeg som sagt ikke være det lenger, fordi kroppen min ikke er vant til alt sukkeret lenger. I fjor spiste jeg som jeg har nevnt tidligere ekstremt mye usunt og mye sukker, og jeg kom til et punkt der jeg kjente at jeg ikke hadde lyst til å fortsette i samme spor. Og så har jeg lagt merke til at dersom jeg ikke spiser så mye sukker, så får jeg heller ikke så veldig lyst på det.

I tillegg til å kutte ut sukker og endre kosthold og vaner, har jeg som sagt også begynt å trene mye mer. På grunn av det har jeg de siste månedene testet ut litt forskjellig proteinpulver, delvis på grunn av et enormt søtsug (som jeg hadde i starten) og fordi jeg ville få mer ut av styrketreningen. Jeg var også helt forferdelig til å småspise en periode, enda jeg ikke en gang var sulten… Der har proteinpulveret hjulpet meg overraskende mye. Jeg har funnet noe som fungerer for meg, og kanskje noen av dere har slitt med det samme.

Protein.no tilbyr nemlig flere typer skikkelig gode proteinpulver med smak av blant annet belgisk sjokolade, jordbær og banan,++. Og til min store glede: vegansk proteinpulver med smak av sjokolade! Det er dessverre utsolgt akkurat nå, men vil komme tilbake i løpet av mars måned. Så god! De tilbyr også mengder av andre produkter for deg som vil ordentlig i gang med treningen, eller som vil prøve å leve litt sunnere. Dette da som et supplement til et sunt kosthold, så klart!

Jeg har også fått dele ut en rabattkode til dere som gir dere 15% rabatt på ALT på Protein.no! Koden er Jessica15 og varer til og med torsdag 27.02.

Proteinpulveret kan eksempelvis brukes i alt fra smoothiebowls til havregrøt (som jeg ofte spiser til kveldsmat) drikkes etter trening, eller bare som et mellommåltid på vei hjem fra skole/jobb. For å si det sånn, selv om jeg prøver å trene hver dag, så er det ikke alltid jeg rekker – men for meg er det MYE bedre å få i seg dette som et mellommåltid enn sjokolade eller annet jeg pleide å velge da jeg hadde et sånt vanvittig søtsug, og i tillegg var sulten og sliten. Sjekk utvalget av proteinpulver HER. For meg har det i hvert fall gjort overgangen enklere fra søtsuget jeg hadde veldig mye av i starten, nå bruker jeg det mest for å få mer ut av styrketreningen som tidligere nevnt.

Greit å vite: Proteinpulveret er ikke tilsatt sukker, ingen tilsatt farge, inneholder fiber og mange ulike vitaminer og mineraler som er nødvendige for kroppen – samt mengder med essensielle aminosyrer. Dette gjelder også det veganske!

Jeg har til og med skrytt av produktene til nær familie og søstrene mine før jeg i det hele tatt hadde noe samarbeidsavtale. Når jeg tenker meg om ville jeg sikkert skrytt av det veganske proteinpulveret på Snapchat uavhengig av samarbeidsavtale, men dere vet jo at jeg er opptatt av å ikke selge dere masse tull – så når jeg først anbefaler noe, kan dere stole på det.

Når det gjelder andre produkter jeg har testet som jeg kan gå god for så er Slim måltidserstatning utrolig god (vegetarisk) som også inneholder massevis av mineraler og vitaminer som er viktige for kroppen. Og ikke minst smakstilsetningen til vann som de selger, kalt H2o infusion!

Jeg har testet smakene Strawberry og Fresh Lemonade, og de var veldig gode – men de finnes i totalt 12 ulike smaker. De er også uten allergener slik at alle kan nyte dem, i tillegg til å være sukkerfri, og rik på c-vitamin. Perfekt om du vil slutte å drikke brus, eller om du har vansker med å få i deg nok vann. Jeg har tidvis slitt med begge deler. Jeg drikker ekstremt sjeldent brus med sukker, men uansett om man velger sukkerfri er det jo ikke noe bra for tennene.. Så målet mitt er å ikke drikke noen slags brus frem til sommeren, med unntak av spesielle anledninger som bursdager og den slags. Har de to siste helgene heller laget meg et stort glass vann med isbiter og H2o infusion smakstilsetning, det blir jo som en slags saft, bort sett fra at den har en bedre smak (synes jeg), og som sagt er sukkerfri og tilsatt c-vitamin. Du kan sjekke ut utvalget av denne HER.

Håper dere synes at jeg klarte å skrive dette blogginnlegget på en ikke-støtende måte – for meg handler treningen min mest om glede, å føle meg bra og å få overskudd. Men som alltid kan dere gi beskjed da tilbakemeldingene deres betyr mye for meg. Dette er produkter jeg ville brukt uavhengig av om jeg hadde hatt samarbeid eller ikke. Så forhåpentligvis vil dere også like dem om dere velger å teste ut. Så bare husk rabattkoden min Jessica15 som gir 15% avslag på hele Protein.no om dere vil sjekke det ut, så snakkes vi mer i morgen♥ Nå må jeg nemlig tilbake til matteprøve-øving! Haha.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg