EN STOR OVERRASKELSE!

Jøye meg dere. I dag fikk jeg meg en skikkelig overraskelse og det var så koselig♥ Jeg sto opp relativt sent i dag og fikk sovet ut, før Fredrik dro ut for å ta helgehandelen (ja, faktisk) og jeg dro ned for å besøke min bestemor med en liten bursdagsgave, og for å hjelpe henne med å lære henne å være på internett, da hun har fått sitt første apple-produkt noensinne.

Plutselig banker det på døren, og inn kommer mamma som har kommet til oss på overraskelsesbesøk! Hun ville komme for å få tid med barnebarna sine og oss, og hadde holdt det skjult sammen med Fredrik også. Så alle visste utenom barna og jeg.

Siden det har vi vært i Skien en tur for å spise på en helvegansk kafe jeg har hatt lyst til å besøke lenge, hatt masse kvalitetstid og kost oss på en veldig fin lørdag, som plutselig ble enda bedre.

Så helgen vår så plutselig helt annerledes ut enn vi trodde på forhånd, noe vi synes var veldig koselig. Gleder meg til resten av helgen allerede, da vi har besøk helt frem til mandag! Håper dere får en fin lørdagskveld videre, så snakkes vi igjen snart.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg