EN VIKTIG OPPDATERING!

God kveld alle sammen,

i dag publiserer jeg et litt annerledes blogginnlegg. I dag skulle jeg egentlig ha reklame-innlegg her på bloggen, dette valgte jeg bort til fordel for noe mye viktigere.

Her om dagen så jeg nemlig en nyhetsartikkel som knuste hjertet mitt. Tittelen lød følgende: “Tre års fengsel for grove overgrep mot ettåring – det er noe galt med systemet” sistnevnte setning er et sitat gitt av Ada sofie Austegard, som selv mistet datteren sin i Baneheia-saken – og som er grunnlegger av Stine Sofies stiftelse, som jobber mot at barn skal ha en barndom fri for vold og overgrep.

Jeg tror mange av vi foreldre kjenner det stikket i brystkassen når vi leser om nyhetssaker som den overnevnte. Selv måtte jeg en lang periode slutte å følge alt av nyhetssider på Facebook, fordi jeg rett og slett ikke maktet å lese om det. Fordi det blir for vondt, fordi det ødelegger nattesøvnen min (egoistisk å se det sånn, jeg vet, men jeg blir virkelig ødelagt av det) og fordi jeg ender opp med å føle meg maktesløs og håpløs. For hva kan egentlig lille jeg gjøre med alt det grusomme som skjer med barn, de fine, uskyldige barna? Jeg må fremdeles unngå nyhetssaker, men jeg er mye flinkere til å flytte fokus fra hvordan det ødelegger meg å høre om disse sakene – til å gjøre noe. Til å donere penger til stiftelser som Stine Sofies stiftelse, og til andre lignende organisasjoner som jobber for barna som fortjener så uendelig mye mer.

Da jeg så at Stine Sofies stiftelse også jobber for strengere straffer for de som begår overgrep mot barn, ble en tanke sådd. Kanskje jeg kan bruke mine sosiale medier og plattformer til å hjelpe dem å hjelpe via en større innsamlingsaksjon?

Så, jeg har startet en Spleis med sluttdato på fødselsdagen min i juni. Det er den eneste bursdagsgaven jeg vil ha, å kunne støtte en så viktig sak og organisasjon. Jeg sitter i sofaen nå på en lørdagskveld og tårene mine renner når jeg nå har måtte lese gjennom overnevnte nyhetsartikkel, og jeg håper at dere som kan – har lyst til å bidra.

Alle monner drar.

Spleisen finner du HER.

Så i dag kommer jeg som sagt ikke til å ha noen reklameinnlegg der jeg ber dere om å kjøpe noe. Klær, sko, og sminke kan du alltids kjøpe en annen dag i året. Dette er så mye større enn det. I dag vil jeg heller be dere om å hjelpe meg å samle inn penger til Stine Sofies stiftelse. ♥

Så kan vi sammen gjøre noe for at alle barn skal vokse opp i trygge og gode omgivelser.

– Gjerne del dette blogginnlegget videre, så flest mulig får med seg innsamlingsaksjonen –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg