EN VIKTIG OPPDATERING

Hei dere! Her er jeg mildt sagt stresset og ganske forvirra – Blogg.no har nemlig i dag byttet ut malen min hvor jeg skriver blogginnleggene mine, ser statistikk, og generelt er innlogget for å skrive til dere – til en helt ny plattform. Bloggen min er altså fremdeles på Blogg.no og vil fremdeles være det – jeg er også fortsatt stolt Side2blogger og kommer fremdeles til å være det. Men det er altså noen tekniske justeringer som må på plass “bak bloggen” – så statistikk for alle side2bloggere har skikkelig tekniske problemer i dag, men omsider vil ting bli “som normalt” igjen. Det vil nok kanskje bare ta litt ekstra tid for meg å bli vant og kjent med det nye verktøyet hvor jeg nå publiserer blogginnlegg på bloggen min fra – men jeg tror det vil bli bra til slutt.

Jeg føler dette var litt viktig å fortelle dere litt om – noen av dere har kanskje også lagt merke til at det er noe kluss med kommentarfeltet mitt? For å komme til kommentarfeltet mitt nå, må dere enn så lenge trykke på tittelen på det aktuelle blogginnlegget du vil se kommentarfeltet til. Jeg har for øvrig etterlyst at det skal dukke opp en link til kommentarfeltet under hvert enkelt blogginnlegg med antall kommentarer, slik som før. Dette vil nok komme på plass igjen ganske fort, det er dyktige folk som jobber med å få alt på plass, forbedret og forenklet! Det tar kanskje bare litt tid.

Noe som imidlertid er endret, og som var et sjokk for meg – er at man må være innlogget på Facebook for å kommentere under blogginnleggene. Dette gjelder for både min blogg, og andre Side2bloggere. En slik løsning er uaktuell for min del i det lange løp, fordi jeg vet at det er veldig mange grunner til at flere av dere ønsker å være anonyme – eller i det minste ikke være “tvunget” til å signere alle kommentarer med fullt navn. Jeg forstår at det kanskje siler ut de verste drittkommentarene, men for meg er det viktigst at de som ønsker det skal få lov til å være anonyme i kommentarfeltene mine – skrive bak fornavn, forbokstaver eller rett og slett bare “anonym”. Igjen, det er mange grunner til at noen kan ønske å være litt anonyme når de kommenterer blogg – og jeg har virkelig ingen problemer med å forstå det. Derfor skal jeg gjøre alt jeg kan for å få åpnet for at de som ønsker å kommentere anonymt, skal få muligheten til det igjen så fort som overhode mulig. Jeg setter så stor pris på kontakten jeg har med dere lesere i kommentarfeltene, så dette er noe jeg prioriterer å få på plass igjen snarest. Men jeg er en blogger under Egmont/Side2 – så det er ikke opp til meg akkurat når det kommer på plass igjen! Jeg skal holde dere oppdatert!

Puh, det var alt om den saken foreløpig! Jeg var ferdig sent på skolen i dag, og da jeg gikk for å hente guttene i barnehagen, begynte det å snø! Det var en gledelig overraskelse. Vi gikk til byen for å handle litt for å se på julepysjer til barna, og finne noen julegaver. Det var så herlig hvordan snøen la seg som et tynt lag på bakken, og vi gikk ned til byen blant alle julelysene. Da vi kom ut igjen fra kjøpesenteret og skulle gå hjem, var all snøen smeltet og borte vekk. Guttene ble litt skuffet da, men det var koselig så lenge det varte. Og det er nok ikke lenge til neste gang det snør igjen ❄️

Nå sover barna godt, og jeg sitter ganske sliten i sofaen etter en lang dag! Etter at barna er kommet hjem fra barnehagen, går resten av dagen så utrolig fort. Ettermiddagene bare raser avgårde! Nå skal jeg se på juleantrekk til meg selv på nett, og forhåpentligvis finne både det, og litt barnetøy til Leo og Noah! Håper dere har det bra, så snakkes vi snart igjen ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg