EN VIKTIG PÅMINNER!

God kveld alle sammen! Endelig påskeferie for min del – gjett om jeg har vært glad siden jeg ble ferdig på skolen i dag. Jeg vet at dagene trolig kommer til å fly avgårde fortere enn jeg aner, så jeg skal nyte dem sammen med den fine lille familien min. Fredrik har jobb frem til onsdag, men etter det er det jammen meg påskeferie for han også. Altså alle i husstanden. Det skal bli godt, det. Vi har i hvert fall fått mye ut av dagen i dag alle mann, og Leo og Noah har sovet en god stund allerede. Fine, små guttene som er så flinke til å legge seg 😴 Det er virkelig ikke noe vi tar for gitt, for å si det sånn! Haha!

Jeg tenkte bare å legge igjen en liten men viktig påminner om hvor dere finner meg på andre sosiale medier! Det er en god stund siden sist, og det er så morsomt å se at jeg stadig vekk får nye blogglesere, så derfor tenkte jeg at det kunne passe fint.

Facebook: Mammasom16.blogg.no (Klikk HER)

På Facebook-siden min kommer alltid nye blogginnlegg ut først! Jeg har snart 7000 likerklikk på Facebook-siden min, det er så rart.. Jeg føler fremdeles av og til at det kun er jeg og de jeg kjenner (typ familien min og venner) som leser bloggen min – men det er det jo ikke. Av og til poster jeg også videoklipp eller bilder der inne – og konkurranser! Akkurat nå har jeg faktisk en konkurranse gående hvor du kan vinne et gavekort på 1000 kr fra Nelly! Jeg kommer til å ha ca en konkurranse i måneden fremover, så gjerne lik siden min, så får du alltid fremtidige konkurranser og oppdateringer med deg.

Instagram: Mammasom16 (Klikk HER)

På Instagram skal jeg gjøre noen endringer fremover. Jeg tenker på å endre Instagram-navnet mitt, men vet ikke helt om jeg gjør det. Uansett har jeg lenge vært utrolig lite aktiv der inne med å poste nye bilder, og fra neste uke tenker jeg å publisere et bilde fast i uken på en fast ukedag. Det tror jeg kan bli gøy! Dessuten har jeg spørsmålsrunder på Instastory fra tid til annen, hvor jeg svarer på spørsmål fra dere. Det synes jeg er så morsomt, og tenker på å gjøre det innen noen dager igjen!

Snapchat: Mammasom16

Snapchat bruker jeg så ofte jeg husker på det, og den siste tiden har jeg definitivt vært flinkere enn de siste årene sammenlagt på å oppdatere! Her kommer det desidert flest videoer og sånt når jeg er ute på farten. Jeg får veldig mange hyggelige tilbakemeldinger fra lesere som synes det er koselig å følge meg der, siden de føler man kommer litt tettere på oss når jeg poster videoklipp og bilder som ikke er ute på bloggen. Det er også en veldig fin måte for meg å kommunisere med dere på. Jeg svarer veldig mange på snapchat! Jeg får aldri svart alle, men jeg er absolutt flinkest til å svare på Snapchat. Jeg har godt over 10 tusen som ser storyen min hver dag!

I dag har vi fått besøk av søsteren min og bestevenninnen min, og en ny dag med nye overraskelser med barna venter i morgen ♥ Ønsker dere alle en veldig fin kveld og ikke minst helg! Kos dere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg