ENDELIG ER DAGEN HER!

God onsdag alle sammen! Jeg har akkurat våknet opp (Ja, du leste riktig) etter å ha sovet på sofaen siden jeg spiste middag relativt tidlig i dag, omkring klokken 15.00. Barna ble levert litt senere i barnehagen i dag, og hentet av farmoren sin for å tilbringe litt tid med henne frem til for ikke å så lenge siden, når de kom hjem til Fredrik og meg ♥

Dagen min startet rett og slett ikke så bra i dag. Våknet opp og var blitt syk (En veldig typisk greie for meg enten når jeg straks har fri fra skolen, eller når jeg akkurat har fått det) jeg har kjent det på meg de siste dagene, da jeg har jobbet steinhardt rett og slett med matematikken som jeg hadde prøve i idag. Det var verdens deiligste følelse å vite at jeg var ferdig med den etter 1,5 time og så vite at jeg kunne gå rett hjem i seng med Paracet og suppe.

Selv om jeg har høstferie har jeg selvsagt et par ting som må gjøres, sånn sett bort i fra alt det “vanlige”. Denne uken må jeg rekke å bestille alt til bursdagen til Noah som vi skal ha neste lørdag, planlegge alt: Kaker, tema og pynt (som han har bestemt selvfølgelig) jeg må også rekke å vaske badet vårt skikkelig og prøve å rekke det nye soverommet til Fredrik og meg også. Og bli frisk, så klart! Det er jo nr 1. på lista.

Ellers har jeg tatt barna ut fra barnehagen i hele høstferien (de trenger nok like mye ferie som meg!) og tar dem derfor med meg til foreldrene mine allerede på mandag, da Fredrik som jobber ikke får høstferie. Så kommer vi hjem igjen fredagen neste uke sammen med familien min, hvor vi skal feire 3-års dagen til Noah samme helg med både Fredriks- og min familie. Har en veldig fin tid foran oss og ser skikkelig frem til det! Store, vakre skatten vår som snart fyller 3 år.

Så da gjenstår det bare for meg å ønske dere en riktig fin kveld videre! Jeg skal om ikke lenge legge meg igjen, haha. Vi snakkes som alltid mer i morgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg