FORELDRE OG KJÆRESTER PÅ SAMME TID

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin tirsdag hittil. Jeg er fremdeles syk, og har vært innom både sykehus og samtlige leger de siste dagene og skal tilbake til sykehus før helgen. Forhåpentligvis kan jeg få behandling der snarest mulig, og så bli frisk. Denne sykdomsperioden har virkelig satt hele livet mitt på pause, og det eneste jeg kan gjøre er å sitte og vente. Det er så kjipt, jeg har nesten ikke ord. Men det går greit med meg, til dere som har spurt om det ❤️ Jeg ønsker, som jeg har sagt tidligere, ikke å utbrodere om dette akkurat nå som jeg står i det – men når dette har gått såpass utover både bloggen og ellers, var det mest riktig for meg å si noe om det. Så har dere i hvert fall en forklaring til hvorfor jeg blogger lite, dårlig og generelt ikke er noe flink til å oppdatere noen av mine sosiale medier – når det tross alt er jobben min.

Nok om det! I dag har jeg stort sett bare sovet. Barna ble hentet i barnehagen av farfaren sin, altså Fredrik sin pappa, og hans samboer som barna kaller Mimmi. Fredrik kom rett hjem fra jobb hvor han sluttet i tre-tiden, så vi fikk mye alenetid sammen i dag og det var skikkelig koselig (og etterlengtet!) som småbarnsforeldre, sånn vi har opplevd det i hvert fall, er man jo egentlig alltid på underskudd av både kjærestetid og søvn. Haha! 

Fredrik og jeg har spist taco, slappet av, spist iskrem og sett litt serier. Det var også så utrolig godt å få guttene hjem igjen tidligere i kveld! Noen klemmer og litt avslapning senere, var de trøtte, klare for natta og ikke minst for ny barnehagedag i morgen. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å se at Leo og Noah trives så godt i barnehagen som de gjør – trygge, glade og fornøyde som de er. Og ut i fra det Leo fortalte meg at han og lillebror hadde funnet på borte på besøk i dag, er jeg veldig sikker på at de har hatt tidenes tirsdag også!

Nyt kvelden deres videre, vi snakkes igjen i løpet av morgendagen!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg