GLAD OG TRIST PÅ SAMME TID!

Hei alle sammen ♥ Håper mandagen deres har vært grei!

I dag har jeg hatt min første skoledag på over 2 måneder, og det var godt å komme tilbake. Slik reglene er nå, skal jeg på skolen en gang i uken og resten skal foregå over pc med digital undervisning. Jeg er glad jeg kunne komme tilbake før sommerferien, og det er utrolig rart at det har gått så lang tid siden sist jeg fysisk var på skolen. Rart å plutselig ha det som en gang var en “vanlig hverdag” hvor jeg står opp, leverer barna i barnehagen, går til skolen og er der fysisk.

Det gjør meg også glad at det snart er sommerferie (hvilket jeg er ganske klar for, mangler bare èn matteprøve og ellers vanlig undervisning til og med den 20 juni) men samtidig trist at det nå er bare 1 år til jeg er ferdig på vgs! Hjelpes meg – forstå meg rett: Jeg gleder meg selvsagt uendelig masse til å bli ferdig med videregående og til å få studiekompetanse som jeg har jobbet så hardt for å klare, men det blir utrolig trist å ikke ha den hverdagen jeg har hatt nå i to år (tre til neste år når jeg blir ferdig), og som jeg har trivdes så mye med. Ikke minst skoleklassen min! ♥

Jeg tror jeg bare må nyte det så godt jeg kan nå den siste måneden, og ikke minst til høsten når mitt siste skoleår der begynner. I perioder blir man kanskje litt skolelei, men alt i alt er jeg utrolig glad i den hverdagen jeg hadde nå før corona-utbruddet startet, selv om det tidvis er slitsomt. Slitsom er nok hverdagen for alle i perioder.

Så til tross for at jeg sikkert kommer til å bli skolelei og sliten i løpet av det siste skoleåret mitt også, så skal jeg virkelig huske på at det uansett er bedre å være fysisk på skolen men skolelei – enn å sitte hjemme med digital undervisning, barn som krangler i bakgrunnen og en verdensomspennende epidemi.

Tror muligens jeg ikke kommer til å ta hverdagen for gitt til neste år – når utbruddet forhåpentligvis er over. Haha!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg