GODE NYHETER!

I annonse-samarbeid med Ellos

Hei alle sammen, og riktig god søndag! I dag tenkte vi oss å ta en tur ut med barna på en eller annen lekeplass her i området. Vi vet jo hvor fort helgen går, så vi vil utnytte den siste dagen til det fulle. Kanskje vi rett og slett tar middagen ute i dag også? Jeg elsker som dere vet å spise ute, men det gjør vi nesten aldri lenger – og det er egentlig litt fint, for da blir det også litt mer spesielt når man først gjør det. I tillegg har jeg en plan om få ryddet ordentlig i klærne mine utover dagen i dag, som jo er noe jeg må få gjort nå før juni er i gang! Jeg skal også klikke meg hjem noen fine sommerkjoler i løpet av de neste dagene, siden ingen av de jeg brukte i fjor passer lenger.

I dag har jeg også fått muligheten til å dele noen gode nyheter med dere! Nemlig at en av Nordens ledende nettbutikk for mote, hjem og skjønnhet, Ellos.no, har fått inn masse fine nyheter i nettbutikken sin – og at jeg har en skikkelig god rabattkode til dere.

Nå frem mot sommeren passer det jo helt perfekt å fornye garderoben (som jeg også må gjøre for etter at jeg la på meg, passer som sagt nesten ingenting av mine gamle sommerklær lenger) og Ellos har blant annet et stort utvalg av utrolig mye fint sommertøy, både badetøy og mange fine kjoler i kjempegod kvalitet – og i alle mulige mønstre, farger og snitt! Det er jo kun noen dager igjen til juni og til sommeren er i full gang, så det passer i grunn sjeldent bedre enn nå!

Ellos er opptatt av nettopp kvalitet og tilgjengelighet, og det ser man raskt etter en tur i nettbutikken deres. Selv handler jeg så og si bare klær på nett, det er jo så lettvint, og gjøres enkelt hjemmefra – og så slipper jeg å dra med meg barna i de fysiske butikkene, det kan jo som kjent bli ganske hektisk når man ender opp med å måtte prøve klær. Haha! Nei, takke meg til å prøve klærne i ro hjemme istedenfor. Det er jo heller ingen problem når man handler fra Ellos, siden retur er gratis! Det er også veldig rask levering (som er veldig viktig for meg som er så utålmodig at jeg nærmest sitter i gangen og venter på å få pakkene mine i dagene etter jeg har bestilt noe på nett) Prisene er helt supre i utgangspunktet – enda bedre med rabattkoden jeg har til dere!

Den lilla kjolen er desidert min store favoritt! Den finner du HER! Med koden koster den 210 kroner, så det er kanskje den billigste sommerkjolen jeg noen gang har kjøpt. SÅ fin og sommerlig, garantert helt perfekt med noen fine sommersandaler på stranden, men like fin med sneakers i byen i løpet av sommeren • Svart lang kjole HER • Svart kort strandkjole HER sistnevnte koster bare 149,- og disse er SÅ komfortable og fine på.

Min andre store favoritt er denne blomsterkjolen! Perfekt til festival og sommerfest, og tilbehøret kan man variere i det uendelige. Alle som kjenner meg vet at denne kjolen er veldig typisk meg, så den kommer dere garantert til å se meg i på bloggen i løpet av sommeren. Kjolen i hvit/blåmønstrete finner du HER finnes også i rosa HER!

Noe annet som er veldig bra med Ellos er at de inkluderer alle kroppstyper, og nylig har kommet ut med sitt eget merke Ellos Plus Collection. Selv i 2019 er ikke det noe alle nettbutikker er interessert i, så jeg synes det er helt fantastisk å se at Ellos har et så bredt utvalg og mye fint til absolutt alle av oss!

Min rabattkode 460008 gir dere dessuten hele 40% på den dyreste varen i et kjøp! Rabattkoden gjelder altså ordinære varer! Klikk dere inn på Ellos.no HER! Koden er gyldig t.o.m 31/5.

Happy shopping! Vi snakkes litt senere i dag!
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg