GRATULERER MED DAGEN, LEO!

Gratulerer så masse med dagen til verdens beste og fineste gutt, storebror og gledesspreder! Leo er 4 år i dag, og vi har gjort alt for at han skulle få en flott dag. Bursdager er for meg veldig høytidelig og Leo har gledet seg i lange tider til bursdagen sin. Det første jeg gjorde i dag tidlig da han trippet fornøyd ut av rommet sitt og ut til Fredrik og meg i stuen, var å gratulere han – og høflig som han er, takket han pent og kom for å gi meg en klem. Verdens koseligste start på dagen!

For 4 år siden ble jeg mamma for aller første gang. Akkurat nå for 4 år siden var Leo kun et par timer gammel. Jeg husker det virkelig som om det skulle vært i går, det er så rart at det er flere år siden nå. Leo er blitt så omsorgsfull og høflig, og tar veldig godt vare på de rundt seg. Han har så utrolig mange gode indre kvaliteter og jeg er virkelig så stolt over den han er.

I dag har vi også hatt bursdagsselskap som jeg skal fortelle mer om litt senere i dag – i mellomtiden skal vi nyte dagen til Leo og sørge for at han koser seg masse og får en så god dag som mulig. Det er utrolig gøy å tenke på alle dere som har fulgt bloggen min siden han ble født og helt til nå, sammen med alt vi har opplevd i mellomtiden. Jeg føler ikke en gang at det er så alt for lenge siden jeg delte nyheten om at han hadde blitt født, men nå sitter vi her 4 år senere..

Jeg valgte å publisere et bilde av han i dag, selv om det ikke er noe jeg verken gjør til vanlig eller kommer til å begynne å gjøre til vanlig.

Mamma, pappa og lillebror elsker deg Leo ❤️

9 kommentarer

Siste innlegg