HELGEN MIN!

(Annonse Quality hotell strand)

God ettermiddag alle sammen! Da var hverdagen på plass igjen, og det kjennes virkelig helt greit ut etter nok en fantastisk helg. Etter nok en koselig tur til Gjøvik hvor søstra mi hadde kommet hjem fra en to ukers ferie fra Spania, og en natt på hotell HELT for meg selv. Skulle virkelig vært påbudt for alle med små barn å gjøre slikt i ny og ne. Jeg fikk jobbet masse, og oppdatert meg skikkelig på pensumet jeg har i de ulike fagene dette året – dessuten fikk jeg spist middag og frokost morgenen etter HELT i fred. Det er faktisk luksus: Å spise helt i ro og fred. Haha!

Hotellet jeg sover på når jeg er i Gjøvik heter Quality hotel strand, og ligger så og si perfekt til. De har spa, kino, og to restauranter i samme bygg (du kan typ gå rett på kino og så opp på hotelrommet ditt igjen etterpå, eller feks spaet) og ligger rett ved kjøpesenter og selve sentrum i hjembyen min. Det er så fint der, og veldig vegetar/vegan-vennlig for dere som også er vegetarianere eller veganere. Både frokosten på hotellet og restauranten på toppen av hotellet (Pi-taket) har alternativer. Pi-taket må jeg også bare få trekke frem: søsteren min, bestevenninna mi og jeg spiste lunsj tidlig på lørdagen der, og maten var nydelig! Jeg spiste en vegansk salat, de hadde også en vegetarsalat på menyen, samt to andre veganske retter: en med noen “kjøttboller” av noe slag, og en burger. Til og med en vegansk brownie som dessert! Ble så glad da jeg så det 😍 De har også utrolig gode drinker der! Absolutt verdt turen.

Jeg våknet grytidlig på søndagen helt for meg selv, da rutinene mildt sagt sitter i meg nå. Haha! Føler meg så glad og fornøyd etter helgen, ikke minst klar for ny uke også. Jeg sluttet halv fire på skolen i dag, og måtte faktisk hjem i fritimen min for å skifte fordi jeg var så varm siden det plutselig ble sommervær igjen her i Larvik. Jeg klager absolutt ikke!

Ønsker dere en fin uke videre ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg