HELT ÆRLIG

Er det en ting jeg aldri trodde jeg skulle gjøre, så er det å be og tigge om nominasjoner til bloggpris. Derfor skal jeg ikke gjøre det, for det er rett og slett ikke meg.

Jeg vil heller be dere om å nominere frem den bloggeren som dere synes fortjener en nominasjon i årets prisutdeling for bloggere via lenken jeg vedlegger i dette innlegget som du kan finne HER. Det tar kanskje 30 sekunder å nominere, og vil bety så uendelig mye for den bloggeren som mottar nominasjonen og kanskje til og med prisen. Det er så mange flinke folk i denne bransjen at jeg tror faktisk også at det finnes noe for alle og enhver, og som jeg personlig synes er helt supert.

Vil også si tusen takk til alle leserne mine i året som nå snart faktisk er over, all støtten jeg har mottatt i forbindelse med å legge om bloggen min fra å være en blogg om barna mine og hverdagen som ung mor – til nå å handle om hverdagen min med barna mer i bakgrunnen, meninger og tanker, vegetarisk- samt vegansk mat, og ikke minst hjertesaken min skolegangen min som ung mamma ♥ Utrolig takknemlig er jeg. I dag ligger jeg på 10. plass på blogg.no, etter å ha drevet i 4 år. Hadde aldri vært mulig uten dere som følger meg, gir meg kritikk når det trengs og heier når det trengs.

Nå kommer guttene straks hjem fra barnehagen, derfor snakkes vi bare senere i dag i et blogginnlegg jeg har jobbet lenge med!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg