HVA VILLE JEG GJORT OM…

God kveld alle sammen! Nå for tiden ser jeg at mange både Youtubere og bloggere svarer på hva de ville gjort i ulike situasjoner. Tenkte det kunne være morsomt å gjøre det samme her på bloggen, så jeg fant noen typiske Hva-ville-jeg-gjort scenarier, og tenkte å svare på disse nå ♥ Jeg er kanskje litt sent ute med tanke på de fleste andre, men det gjør vel ikke så mye?

… Jeg hadde vunnet i lotto?

– Kommer helt an på hvor mye jeg hadde vunnet! Førsteprioritet hadde vært å sikre barna økonomisk i fremtiden. Hadde helt sikkert investert i eiendom, og har også en stor drøm om å kunne hjelpe barn og babyer som bor på barnehjem i fattige land. Selv om jeg aldri vinner i lotto, så håper jeg at jeg på en eller annen måte kan hjelpe dem på et vis i fremtiden. ♥

… Blogg.no hadde blitt lagt ned?

– Jeg hadde nok gått til en annen bloggportal om kun blogg.no hadde blitt lagt ned. Hadde alle bloggportalene blitt lagt ned, og fenomenet blogg blitt borte, så hadde jeg satset mer på å skape innhold/bilder på Instagram og Snapchat. Kanskje Youtube også?

.. Jeg fant en lommebok med 10 000 kroner på bakken?

– Kommer helt an på hvor! Hadde det vært ute på gaten hadde det vært så og si umulig å finne ut hvem den egentlig tilhørte. “Alle” hadde vel sagt at det var deres om noen ble spurt. Eller? Da ville jeg nok levert den rett inn til politiet. Jeg fant for øvrig en hundrelapp inne på dagligvaren her for et par år siden, og da gikk jeg rett til kassen og sa at jeg fant den der inne. Hadde ikke hatt samvittighet til å bruke den uansett, jeg tenkte: Hva hvis den tilhører noen som knapt har penger? Noen minutter etterpå hadde det visst kommet en dame til kassen og spurt kassadama om det ikke tilfeldigvis hadde blitt funnet en hundrelapp på gulvet der inne, siden hun hadde mistet sin 🙂 Tilbake til spørsmålet: Å gjøre seg til en tjuvradd for noen tusenlapper er simpelt, spør du meg.

… Fredrik fridde til meg?

– Haha, jeg er virkelig ikke klar for å gifte meg enda – så det er et vanskelig spørsmål jeg ikke vet helt hva jeg skal svare på. Jeg elsker Fredrik og trenger ikke en ring på fingeren som bevis på det. Og så tror jeg han føler seg presset dersom jeg svarer ja, så jeg lar svaret stå åpent, rett og slett.

… Jeg måtte velge mellom å være blind eller døv?

– Da ville jeg valgt å være døv. Uten synet tror jeg at jeg ville følt meg rimelig fortapt, jeg er nok som de fleste andre som kan se veldig avhengig av syn. Hadde vært forferdelig trist å aldri kunne høre musikk eller stemmene til de jeg er glad i da, så det er jo et skikkelig vanskelig dilemma, egentlig.

.. Jeg måtte velge mellom å miste evnen til å lese eller evnen til å snakke?

—Da ville jeg nok valgt å miste evnen til å lese… Selv om det høres helt forferdelig ut, og jeg måtte ha skrevet blogginnleggene mine med iphonefunksjonen SIRI som hjelp.. Haha.

.. Jeg måtte velge mellom å slutte med sosiale medier nå eller måtte jobbe med sosiale medier for alltid?

— Da ville jeg sluttet nå. Jeg er selvfølgelig kjempetakknemlig for denne jobben og alle dere som har gitt meg muligheten, men jeg kan virkelig ikke se for meg å jobbe med sosiale medier for evig og alltid.

… Jeg måtte velge mellom å aldri blogge igjen, eller å få blogge men å få mange stygge kommentarer hver gang jeg postet noe?

– Blogge med stygge kommentarer. Bring it on. Haha! Jeg er ikke klar for å slutte heeelt enda, altså.

… Vi ikke hadde fått lov å kalle barna våre Leo og Noah?

– Om vi ikke hadde fått lov til det, så hadde de naturligvis hatt andre navn istedenfor. Leo hadde nok hatt navnet Axel/Aksel, og Noah hadde nok fått navnet Oscar.

… Jeg måtte velge mellom å være veldig attraktiv, men dum som et brød – eller være svært intelligent, men lite attraktiv?

— Dette er jo virkelig den enkleste av alle, jeg vil heller være intelligent enn pen. De man har rundt seg her i livet ikke er glad i deg på grunn av utseendet ditt, verken venner eller familie. Og intelligens er mye viktigere enn å være attraktiv – det å være attraktiv går jo bare på hvordan man ser ut, intelligens har jo med hvem man er, og ikke minst hvordan man er som person å gjøre.

Vi har hatt en veldig rolig dag i dag egentlig! Det ble ikke så mye søvn på meg i natt fordi jeg ikke er helt i form, så håper jeg blir bedre innen de neste dagene. Kjipt, men sånn er det bare noen ganger! Derfor skal jeg knaske paracet og snart legge meg, og forhåpentligvis også få sove ganske raskt. Håper dere har det fint, og håper dere likte blogginnlegget! Vi snakkes som alltid mer i morgen ♥

3 kommentarer

Siste innlegg