HVORDAN GÅR DET EGENTLIG MED MEG?

Hei dere! Det føles virkelig ut som dagene og timene går enda raskere nå som vi er tilbake i rutiner her hjemme. Kjøret på skolen er mildt sagt i gang igjen, og jeg skjønner allerede at det blir noen sene netter i løpet av det kommende skoleåret 😂 Det skal gå så fint! Som dere faste lesere antakeligvis vet allerede, er det jo matematikken jeg har slitt mest med. Havnet jo for all del på en fin karakter etter i fjor, men kjenner mer på presset i år for å klare å holde meg på samme sted karaktermessig. Pensumet er mindre i år, men det blir jo mer avansert for meg når det skorter noe voldsomt på mattekunnskapene i utgangspunktet. Ler litt for meg selv når jeg tenker på hva i alle dager jeg skal kunne bistå med den dagen Leo og Noah trenger hjelp med matteleksene. Nei, hjelp,  da får jeg heller bistå i de andre fagene kjenner jeg.

Noen har lurt på hvordan det går med meg om dagen, og det tenkte jeg å svare på nå. Jeg har det fint. Det er noe jeg verdsetter høyere enn dere aner, etter å ha lagt to vanskelig og slitsomme år bak meg – som jeg skrev litt om tidligere i sommer HER.

Mine favorittøyeblikk om dagen er når Fredrik og jeg tilbringer tid med barna, og en av dem sier eller gjør noe som er så herlig – og vi bare ser automatisk rett på hverandre og smiler. Men størst forskjell er det nok på hvordan jeg føler meg på innsiden, hele tiden.

Det er helt rart å tenke på at sommeren er forbi, men høsten er en nydelig årstid som vi er veldig glade i her i hus. Vi er tross alt snart i september allerede! Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin sommer, den er kanskje ikke helt over enda, skal vi tro været de siste dagene – men jeg innser at kveldene allerede holder på å bli mørkere og at det på et eller annet tidspunkt vil bli mer og mer høst i løpet av måneden vi snart går inn. Jeg gleder meg litt til det nå, for å være helt ærlig. Jeg må uansett få takke for alle koselige meldinger dere sender meg, jeg må presisere at jeg har det veldig fint nå selv om jeg har vært litt fraværende fra bloggen den siste måneden. Barna har fine dager i barnehagen og gleder seg veldig til bursdagen til Noah om litt over en måned. Det gjør jeg også – så det kommer i kjent stil et bursdags-planlegging blogginnlegg fra meg. Jeg gleder meg til å komme tilbake til gode vaner med bloggen – uten uforutsette pauser her og der! Det er det stopp på nå altså, og det blir morsomt å dele nok en høst med dere her på bloggen ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg