JEG HAR GLEDET MEG SÅ LENGE TIL DETTE!

Hei alle sammen. Håper dere har det bra!

Både i går og i dag har jeg vært mye alene med barna og kombinert det med husarbeid og masse skolearbeid – men i dag har vi jammen meg påskeferie alle 4! Sist gang Fredrik hadde fri og vi var sammen kan jeg ikke huske en gang. Jeg har jo helt glemt å fortelle dere det, og hvor mye jeg har gledet meg til påskeferien vår i år – siden vi får disse dagene sammen. Dere andre som er småbarnsforeldre, kan forhåpentligvis kjenne dere litt igjen i hvilket stress hverdagen kan være noen ganger (tross at jeg faktisk er skikkelig glad i hverdagen) og at dagene omtrent løper fra en. Nå i påsken skal vi bare glemme hverdagen litt og være sammen, spise god mat, og ta alt med knusende ro. Aller helst skulle jeg feiret påsken på fjellet på hytten til familien min kjenner jeg, men det gikk ikke i år dessverre. Kanskje neste år? Det er virkelig noe eget med å feire påsken på fjellet synes jeg!

Nå sover begge guttene godt i sengene sine, så da hadde jeg muligheten til å oppdatere dere litt. Tidligere i dag har vi møtt tanta mi som bor her i Larvik, vært en tur på lekeplassen, og spist litt iskrem. Været her i Larvik er så fantastisk nå! Det var 14 grader og sol da jeg gikk en tur på butikken alene i stad, etter at Fredrik hadde kommet hjem fra sin siste jobbdag før ferien. Herregud, så deilig! Hvis været holder seg slik resten av påsken, tror jeg ikke det får blitt stort bedre.

Det har vært noen travle dager nå i det siste, så det skal virkelig bli godt med en liten ferie. Spesielt for Fredrik! All ekstra tid vi kan få sammen er gull verdt. Han har nok gledet seg enormt til ta seg en velfortjent påskeferie med oss han også, litt fri fra jobben og litt ekstra tid med familien sin.

Satser på at denne ferien vil gjøre godt for barna og for oss ♥ Ønsker dere en riktig god påske!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg