Jeg orker ikke å holde det hemmelig

Hei alle sammen. Jeg er nødt til å være litt mer ærlig med dere enn jeg er komfortabel med i dag: Jeg er nødt til å ta en liten pause fra bloggen, mest sannsynlig bare et par dager. Akkurat nå har jeg det ganske vanskelig på grunn av ting som har skjedd i privatlivet mitt, og jeg klarer ikke late som at alt bare er bra og oppdatere som før. Det handler ikke en gang om at jeg ikke vil det, for hadde jeg klart det så ville jeg mye heller gjort det enn å skrive et sånt blogginnlegg som det her.Det er jo enda vanskeligere og enda mer skummelt, men jeg kjenner bare at det får jeg ikke til.

Livet går opp og ned og det handler ikke om at jeg ikke takler det. Det har jeg kjent på i løpet av de siste årene, haha! Men når det skjer ting som gjør at jeg har det veldig vanskelig, og jeg lever av å skrive om livet mitt og hverdagen min, så kjente jeg denne gangen at jeg trengte litt pusterom. Det sitter langt inne for meg å bare skrive dette blogginnlegget, men jeg tror jeg er nødt til å ta hensyn til hvordan jeg føler meg akkurat nå.

Det er helt greit om noen synes det er teit at jeg ikke skriver hva det gjelder, det er helt greit om noen synes det er dumt at meg å si A men ikke B, og det er helt greit uansett hva dere mener. Det hadde vært fullstendig unaturlig for meg å bare forsvinne helt fra bloggen uten å si ifra om hvorfor, når jeg har blogget hver dag i over 4 år og har flere tusen som klikker seg inn her hver dag. Jeg setter alt for mye pris på det leserne mine har gitt meg og fremdeles gir meg hver dag, til å gjøre noe sånt. Samtidig har jeg en familie og ikke minst to barn, som ikke skal måtte håndtere og forholde seg til at mammaen deres har utlevert hele privatlivet sitt på nett når de en gang vokser opp.

Det kommer til å gå bra, men akkurat nå trenger jeg litt tid til å komme meg litt til hektene igjen. (Jeg er forresten ikke gravid – de spekulasjonene orker jeg i hvert fall ikke nå)

Klem. ❤️

10 kommentarer

Siste innlegg