JEG SVARER PÅ RYKTER OM MEG SELV

I går la jeg ut på både Insta og Snapchat-story at jeg har fått spørsmål om jeg kan ha et “svarer-på-rykter”-blogginnlegg siden det er populært om dagen og har vært etterspurt i det siste. Jeg er jo ikke så glad i rykter (og glemte kanskje litt at rykter sjeldent er av den positive sorten, haha!) men prøver å lytte til hva leserne mine vil lese og høre mer om. Derfor ba jeg dere sende inn rykter eller andre ting dere har hørt – slik at jeg kunne svare på dem her på bloggen! Jeg gjorde også dette for ganske nøyaktig ett år siden her på bloggen, og det falt i god smak hos dere.

“Er det sant at du og Fredrik slo opp fordi han hadde gjort en annen jente gravid?” – Haha, nei! Det er ikke sant.

“At du skal slutte å blogge?” – Så kjipt hvis dette er noe enkelte av dere tror. Jeg skal ikke slutte å blogge innen nærmeste fremtid, men innen noen år kommer jeg nok til å gi meg ja. Frem til det gleder jeg meg til hver gang jeg skal blogge, og synes det er en utrolig morsom og fin jobb.

“Er det sant at du skal flytte tilbake til Gjøvik? – Morsomt at dette dukket opp egentlig. Vi har ingen planer om det per nå, men det kan faktisk se ut som at det blir planen når jeg skal studere videre da alternativet er å flytte til Bergen, Trondheim eller Tromsø. Vi har niks og nada familie eller nettverk i noen av overnevnte steder, så det siste alternativet er da å studere i lillehammer – og der ligger Gjøvik (og resten av min familie) en kjøretur unna. Dette har jeg jo nevnt noen steder enda, men jeg kjenner at tanken på å måtte flytte fra fine Larvik som vi trives SÅ godt i, river litt i sjela. Samtidig tror jeg at jeg kommer til å angre for resten av livet, om jeg ikke studerer noe av det jeg virkelig ønsker. Derfor kan det faktisk hende at vi flytter til Gjøvik den perioden jeg skal studere (som er et par år til enda) og så flytter tilbake til Larvik etter det. Både Fredrik og jeg er helt enige om at det er her i Larvik vi ønsker at barna skal vokse opp, og at det er her vi ønsker å bo. Så for å svare på ryktet: Ja, det kan hende at vi må flytte til Gjøvik for noen år, men det er enda en stund til det eventuelt blir aktuelt.

“Har hørt at du har vurdert å operere andre ting som feks nesa di? Og rumpa?”

– Da jeg var yngre sa jeg alltid at jeg ville operere nesa mi, men det har jeg ikke lyst til lenger. I dag ser jeg at Leo har fått samme nese som jeg hadde da jeg var liten – altså at han har fått min nese. Jeg synes han er den nydeligste i hele verden, og ville selvfølgelig aldri i verden forandret noe med ham om jeg fikk muligheten til det. Og siden jeg vet hvor nydelig jeg synes han er med den akkurat den nesa han har, så vil jeg ikke gjøre noen ting for å forandre min heller. Når det kommer til rumpeoperasjon er det fullstendig uaktuelt da jeg synes det er blodharry. Om jeg måtte velge, ville jeg faktisk heller hatt en pannekake-flat rumpe fremfor en operert en. Beklager altså, men det er min ærlige mening. Jeg kommer aldri til å gjennomgå en kosmetisk operasjon igjen, så der har dere svaret på det ryktet.

“Ryktes at du har begynt å spiste kjøtt igjen?” – Nei, nei og atter nei! Jeg har ikke spist kjøtt siden helt i starten av januar 2018. Jeg sluttet like etterpå og det er, hånden på hjertet, et av de beste valgene jeg har tatt i livet mitt – tanken på kjøtt nå er kvalm, ekkel og noe jeg aldri tror jeg vil klare å røre igjen.

“Jeg har hørt at du har et til barn på vei og at du vil vente så lenge som mulig med å fortelle det?” – Nei, det stemmer ikke.

“At du er overlegen i virkeligheten” – På ingen måte, jeg går for det meste i min egen verden i virkeligheten men jeg er aldri uhyggelig eller uhøflig. Tvert i mot, vil jeg kategorisere meg som en god person som er både koselig og imøtekommende. Noe som er vanvittig frustrerende for meg er å få meldinger av blogglesere/følgere som har møtt på meg eller gått forbi meg i virkeligheten, hvor det står “Prøvde å smile til deg, men du smilte ikke tilbake” eller “Du så stygt på meg, så jeg turte ikke si hei”. Med all respekt, men går dere rundt og smiler konstant i offentligheten? Jeg gjør ikke det, og det hjelper ikke så veldig at mitt vanlige uttrykk kan se veldig bitchy ut. Fakta er bare at jeg går i min helt egne verden og tenker på det jeg skal gjøre, dit jeg skal eller hva jeg skal få kjøpt. Jeg ser virkelig aldri stygt på noen med vilje noen gang. Jeg tror aldri det har skjedd, kanskje på ungdomsskolen ja, men jeg er snart 21 år og mamma til to barn. Sånt er man ferdig med! Jeg innser at jeg skulle ønske jeg hadde mindre “resting bitch face” for det ville reddet meg MYE 😂 Dette er så frustrerende!

“At du tok keisersnitt for å spare underlivet ditt” – Vet ikke helt om jeg skal le eller gråte av dette utsagnet, og de som eventuelt måtte tro på dette. Det er jo helt absurd å tenke på. Jeg hadde ekstrem fødselsangst som psykologen jeg hadde på den tiden, trodde var grunnet tidligere psykisk lidelse jeg slet med i barndommen min. Fødselsangsten er noe jeg har gått så dypt i her på bloggen min at jeg anser dette ryktet som totalt unødvendig.

“At du har droppet ut av skolen fordi det ble for mye for deg?” – Nei, det kunne ikke falt meg inn en gang! Klart har det tidvis vært tøft med alt som innebærer å ha to barn og det ansvaret for alt her hjemme. Men tanken på å droppe ut, har aldri slått meg – og det er jeg veldig glad for.

“Er det sant at Fredrik hadde en annen kjæreste den perioden dere ikke var sammen?” – Nei, det stemmer ikke.

“Stemmer det at du bruker veldig mye penger på klær, sminke, osv? Sånn flere tusen i mnd?” – Nei, det stemmer ikke. Jeg kjøper veldig lite klær, sko og sminke lenger. Med en gang jeg begynte å blogge og fikk mine første lønninger og så videre, var jeg bare 16 år og hadde ikke hatt jobb eller fått lønning før – så da hadde jeg et helt vanvittig forbruk som verken var bærekraftig eller i det hele tatt nødvendig. Men! Det har jeg lagt fra meg for lengst.

“Ryktes at du har verdens søteste barn!” – Haha, jeg måtte bare ta med dette! Søteste deg som sendte inn dette, dette ryktet kan jeg absolutt bekrefte.

Enkelte andre rykter var såpass drøye at jeg lot være å svare på dem, men jeg håper dere som ønsket dette blogginnlegget likte hvordan det ble ❤️ Ønsker dere alle en riktig god søndagskveld videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg