JEG VISER FREM BARNEROMMET!

Hei alle sammen! Her kommer et etterlengtet blogginnlegg fra min side: Nemlig barnerommet til verdens beste Leo og Noah. Jeg har holdt på SÅ lenge med dette men det ble så verdt det. Det skal sies at det har gått av mest tid til å rydde i egne klær og saker, siden dette tross alt har vært mitt (og Fredriks) soverom siden vi flyttet hit. Og vi hadde ikke så veldig orden der inne, for å si det sånn. Haha! Rommet er ikke 100% ferdig, så og si ferdig. Hittil er jeg så utrolig fornøyd. Men viktigst av alt: Guttene er fornøyde. Det er jo tross alt deres rom ❤️

Tipi-telt (Som Leo har pyntet litt, haha!) er så koselig å ha på barnerommet. Barna elsker å leke i det.

Jeg holder enda på å rydde i bøkene deres, de har nemlig vanvittig mange bøker (ikke avbildet) som også må på plass i bokhylla!

Tror det blir utrolig mange fine stunder på dette fine rommet fremover – og det er så herlig at de har så mye plass å boltre seg på! Deres rom er sånn tre ganger så stort som det nye soverommet til Fredrik og meg, haha.. De trenger for øvrig plassen tusen ganger mer enn oss også, så det skulle jo egentlig bare mangle at de har det største rommet!

Jeg kommer ikke over hvor deilig det er å være (nesten) helt ferdig og jeg gleder meg allerede til å se ansiktsutrykkene til guttene når de kommer hjem fra barnehagen sammen med Fredrik etterpå og får kose seg og leke på sitt nye rom. Nei, hjelpes meg altså. Det blir så godt!

Ønsker alle sammen en riktig fin dag!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg