KVALITETSTID MED BARNA

Hei alle sammen! Endelig er det helg, og noen rolige dager for vår del. Beklager at det ikke ble noe nytt blogginnlegg fra meg i går – jeg skulle, som nevnt her inne på torsdag, på sykehuset for flere undersøkelser og tester i forbindelse med at jeg er syk på andre uka nå. Resten av dagen lå jeg bare i sengen, og jeg ser for meg at det ikke ville blitt tidenes blogginnlegg – så derfor lot jeg rett og slett bare være. Haha! Nå venter jeg på prøvesvar, og forsøker å se fremover.

Jeg kan ikke få skrytt nok av Fredrik som den siste tiden har stått på som bare det for både barna og meg, og for at alt skal bli gjort her hjemme, henting og levering av barn i barnehagen, legging av barn om kvelden og stå opp grytidlig med alt som skal huskes til barnehagen og det som er.. Han har stått så på siden jeg ikke har vært i stand til å ta min del av alt som må gjøres, og det setter jeg så stor pris på ❤️ Jeg tror ikke han forstår hvor mye det betyr for meg å se at han tar fullt ansvar, men det har også vært vondt for meg å føle at jeg ikke kan bidra noe særlig her hjemme. Jeg beklager forresten om det er en del snakk om sykdom her for tiden – når man kun ligger inne hele dagen er det ikke så lett å være inspirerende og flink blogger, men jeg kommer meg vel omsider tilbake etter hvert.

Når jeg ikke orker allverdens, men likevel synes det er kjempekoselig å få kvalitetstid med barna mine her hjemme på en rolig lørdagskveld – så passer det veldig bra at den ene gutten min vil legge puslespill, og at den andre sovner i armene mine under leken. Haha! Fineste skattene mine.

Ellers i dag har jeg vært en liten tur ute av huset for å handle et par nødvendigheter, barna har vært på lekeplassen og hos oldemoren sin sammen med Fredrik, og så laget Fredrik og jeg vegetarmiddag til guttene sammen i dag! Som dere vet er ikke mine barn verken veganere eller vegetarianere, men det er bra for både dyrene, miljøet vårt og helsen at man kutter ut kjøtt noen dager i uken uavhengig av om man er vegetarianer. Andre vegetar eller veganske middager jeg lager til oss alle sammen noen dager i uken er grove pannekaker med tilbehør, linsegryte (det er ikke så kjipt som det høres ut – jeg lover) og hjemmelaget tomatsuppe. Da barna hadde vært med Fredrik på matbutikken en dag og funnet Zoo-pasta formet som små dyr og i verdens søteste forpakning (OG barna hadde klart å overtale Fredrik til å kjøpe den) så måtte den også selvsagt lages fortest mulig. Vi er en familie som elsker (!) pasta i alle slags former og matretter, så jeg tror jeg kan lage samtlige pastaretter i blinde nå. Haha..

En ting jeg virkelig har lagt merke til de siste dagene er hvor mye temperaturene har økt, og at det i kombinasjon med en del sol ute gir meg følelsen av at det endelig er blitt vår. Nå håper jeg bare det holder seg slik, for det er så ufattelig deilig å ikke måtte kle på barna lag på lag med ull når de skal i barnehagen! Det har vært en lang vinter, og det er altså så godt å ha kommet til denne tiden på året. Jeg er for øvrig fremdeles litt i sjokk over at vi nå over helgen er 4 måneder ut i 2019.

Nå maser en skrubbsulten Fredrik i bakgrunnen her om at vi skal lage pizza sammen, så jeg må løpe. Håper dere nyter de siste timene av lørdagskvelden og at dere får en fin avslutning på helgen i morgen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg