MATFAVORITTER OG GODE NYHETER

God søndag til dere alle! Håper dere har hatt en fin helg hvor enn dere er. Jeg har brukt dagen til å slappe av, betale regninger, og maile med samarbeidspartnere. Har også planlagt en del innhold på bloggen fremover, så med tanke på at jeg har vært syk en god stund nå så var det litt å ta igjen. Dagens gode nyheter: Jeg begynner virkelig å bli bedre! Nå er det bare å vente på at jeg er helt symptomfri + 1 dag, og så kan jeg endelig gå på matbutikken igjen. Det er et savn! Gleder meg også til å ta med guttene mer ut, det har mildt sagt vært litt utfordrende i og med at både Fredrik og jeg har vært nede for telling.

I dag tenkte jeg å dele noen inspirasjonsbilder av favorittmatrettene mine! Jeg har gått ned i vekt i det siste. Ufrivillig. Da jeg har vært syk. Jeg er jo syk hele tiden føler jeg, men jeg har faktisk fått sjekket at jeg ikke har noen mangler eller lignende hos legen, som noen av dere lesere tipset meg om. Jeg har vel bare et elendig immunforsvar i kombinasjon med at jeg har gått litt lettkledd, og så er det jo veldig tiden for å bli syk nå også (sånn uavhengig av corona, som jeg er nesten sikker på at jeg ikke har hatt). Prøver å få igjen matlysten ved å se gjennom matbildene jeg har på telefonen min, og da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne dele litt matinspirasjon med dere! Si gjerne i fra om dette er noe dere ønsker at jeg skal gjøre oftere, jeg lager jo utrolig mye mat faktisk.

♥ Veganske kyllingnuggets fra Quorn med hjemmefritert pommes frites, parmesan (bruk vegansk eller vegetarisk) og kruspersille 

 Favorittsalat med pannestekte kidneybønner, søte cherrytomater, mais, ovnsstekte potetbiter og spinatmix

♥ Fantastisk Beyond-burger i briochebrød med tomat, vegansk cheddar, og hjemmelagde fløtegratinerte poteter (bytt ut fløte med gryr, og eventuelt vegansk ost i oppskrifter på fløtegratinerte poteter – SÅ enkelt!)

♥ Vegansk kyllingsalat med “like chicken”-biter, isbergsalat, rødløk, paprika, ruccola, pastaskjell og stekt marinert sopp!

♥ Verdens beste hjemmelagde tomatsuppe med ovnsstekte kikerter krydret med paprika, salt og pepper

♥ Stekt nudler i soyasaus med revet gulrot, stekt løk, sopp og brokkoli (ikke med på bildet da jeg foretrekker å ovnssteke den) toppet med persille

♥ Favorittsalat med ovnsstekt brokkoli, stekte kidneybønner, avokado med hvitløks- og paprikakrydder, kinakål, vegansk fetaost, og tomatbiter

Det var alle matbildene for denne gang! Vil også få takke for alle koselige god-bedring-meldinger den siste tiden. Det er virkelig noe jeg setter pris på. Tusen takk, kjære blogglesere! Nå blir det iskrem, spille med Fredrik og så legge oss. Ser så frem til bedre tider nå, med mindre sykdom, mer aktivitet i løpet av dagene, og forhåpentligvis at coronasituasjonen roer seg om en måned eller to. Vi får håpe på det beste, men være forberedt på det verste.♥

Nyt siste rest av helgen så mye dere kan, så snakkes vi snart igjen.

4 kommentarer
      1. Skyller de godt i kaldt vann, legger de i en bolle med olivenolje, salt pepper og paprikapulver, rører det godt inn – heller over på brett og setter de i ovnen i ca 25 min på 200grader, eller til de er sprø 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg