MIN STORE FAVORITT!

Annonse – Naturli’

Hei alle sammen, og riktig god onsdag ♥ Nå nærmer vi oss slutten av mai måned allerede, og med det nærmer det seg juni og sommer! Selv om været har vært vel skiftende den siste tiden (18 grader og shortsvarmt den ene dagen, 9 grader og regn den andre) har familien min og jeg rukket å grille en del likevel. Vi satser dessuten på en varm, norsk sommer med masse grillmat både i hagen vår og på stranda.

Jeg har dessuten fått en ny favorittburger når jeg griller: Naturli’ sin burger. Hver gang vi griller den her hjemme lager jeg dobbel cheeseburger av denne burgeren som kommer i 2pk og som finnes i frysedisken. Jeg har smakt alt av veganske- og vegetariske burgere, og dette er den beste på smak, helt uten tvil. Her er litt info om denne matnyheten som kan være greit å vite:

– NATURLI’ Burgers er produsert i Norge!

– Burgeren har unik pris sammenlignet med andre plantebaserte burgere på markedet i dag. Jeg kjøpte min 2pk på Meny til bare 33 kroner!

– SÅ god at jeg ville ha kjøpt den uansett hva den hadde kostet, ref forrige punkt.

– Finnes på Meny,- Spar,- Rema,- og Bunnpris butikker! Dersom du ikke finner den i din nærbutikk, kan du oppfordre og spørre kjøpmannen i butikken nær deg om å ta den inn. Det er den virkelig verdt! ♥

Du kan lese mer om burgernyheten HER – på nettsidene til Naturli’ finner du også inspirasjon og tips til oppskrifter du kan teste ut med burgeren.

NATURLI’ vil gjøre det enkelt for oss alle å velge kjøttfritt og plantebasert. NATURLI’ tror på at “De største endringene kommer ikke når noen få gjør mye, men når alle gjør litt” og at det å spise plantebasert, overhode ikke skal gå på kompromiss med smaken. Helt uavhengig av om du spiser kjøtt eller ei, er dette en nyhet du virkelig burde teste ut på grillen i sommer!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg