MINE FAVORITTER!

I annonse-samarbeid med Ellos

Hei dere, og riktig god torsdag! Både i dag og i morgen har jeg fri som jeg har snakket om, så da blir barna hjemme med meg mens Fredrik er på jobb i morgen. Både kristihimmelfartsdag og inneklemt fridag her, altså. På rappen og greier, veldig deilig! Familien min kommer på besøk neste uke i anledning min fødselsdag, så det er noe jeg ser veldig frem til. I mellomtiden prøver jeg å gjøre alt klart her hjemme til sommeren, dere vet jo at jeg har snakket om å fornye garderoben min litt, og at jeg har kjøpt inn noen nye sommerklær til barna.

For et par dager siden fortalte jeg dere om at Ellos har fått inn mange nyheter i det siste, og at de generelt har et bredt utvalg av utrolig mye fint sommertøy, både badetøy og mange fine kjoler i kjempegod kvalitet – og i alle mulige mønstre, farger og snitt! Jeg må kjøpe inn nytt badetøy til i år, og det er sånt jeg nå har begynt å glede meg til å gjøre. Det har ikke alltid føltes gøy, spesielt ikke i enkelte andre nettbutikker og fysiske butikker med dårlig utvalg av størrelser – hvor man ender opp med å aldri finne noe som passer en. Sånn har det aldri vært med Ellos, og det er nettopp derfor jeg kan glede meg til å finne nytt badetøy i år! Så i dag tenkte jeg rett og slett å vise dere mine favoritter i badetøy-kategorien denne sommeren 🌞👙🌊

• Nydelig sort badedrakt HER • bikinitopp (187 kroner) og tilhørende sort bikinitruse (112 kroner) HER og HER

• Hvit blomstrete bikinitopp (koster 150,- med rabattkoden min!) og tilhørende bikinitruse HER og HER • Gul/oransje badedrakt HER

Igjen må jeg få skryte av sortimentet til Ellos, flotte modeller i alle mulige størrelser som viser mangfoldet vårt som vi skal være så stole av, og det faktum at de har så mye forskjellig badetøy. Til og med øvrige strandplagg! Ikke glem rabattkoden min 460008 som gir 40% på den dyreste varen du handler hos Ellos! Den varer til og med dagen i morgen (31/05). Klikk deg inn på Ellos.no HER for å benytte deg av tilbudet!

Nå blir det filmkveld med Fredrik senere i kveld, og ellers blir det nok en rolig dag i morgen med barna – hvilket kjennes helt greit ut. Jeg gleder meg allerede til å få det nye badetøyet mitt hjem, for når jeg føler meg komfortabel i badetøyet mitt så føler jeg meg også veldig fin – og det unner jeg absolutt alle å føle!

Ønsker alle sammen en flott torsdag videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg