MINE NYE FAVORITTER!

Annonse for Hunkemöller

Hei dere, og god tirsdag ♥

Nå begynner det endelig å gå mot vår, og jeg skal snart selge leiligheten min! Vår betyr også skikkelig opprydning her hjemme, noe som passer godt med flyttingen, og da spesielt med tanke på klesskapet. Hunkemöller er jo kjent for sitt fine og eksklusive undertøy, men noe mange kanskje ikke vet er at de også tilbyr en rekke treningsklær, deriblant treningssett og sportsbher i bredt utvalg og størrelser, samt tilbehør som tøfler, strømper og bærekraftig nattøy.

Det jeg kanskje liker aller best med Hunkemöller, er utvalget og kvaliteten. Det er få andre merkevarer i Norge som tilbyr undertøy og tilbehør i den graden Hunkemöller gjør. Jeg tror ikke jeg har opplevd å ha ei venninne som ikke har funnet størrelsen sin i deres sortiment, og det gjør meg oppriktig stolt å jobbe med en aktør som er så bevisst på å tilby alle kvinner undertøy, men også i alt fra treningstights og tilbehør. Alle fortjener å føle seg bra og fine, og sortimentet og utvalget til Hunkemöller gjør dette svært enkelt ♥

Som dere vet bor jeg også i Larvik, så for alle følgere som bor i området mitt har Hunkemoller nå åpnet ny butikk i Tønsberg på kjøpesenteret ALTI farmandstredet! Her har jeg også allerede vært gjentatte ganger, og blir møtt med en like imøtekommende og hjelpsom betjening som i alle andre butikkene deres.

Treningstøyet deres bruker jeg selv nå som jeg skal tilbake til joggingen min etter en lang vinter, og det endelig nærmer seg vår! Ellers er undertøyet deres fast inventar i klesskapet mitt. Akkurat nå har Hunkemöller en egen avdeling for rabattkoder på deres nettside! Deriblant en egen outlet-avdeling, samt øvrige tilbud og rabatter.

Jeg er også medlem i Hunkemöller sitt lojalitetsprogram, noe som selvsagt er helt gratis, og fordelene her er mange. Jeg har stadig egne rabattsjekker etter jeg har handlet i butikkene deres, eller på nett! En stor fordel, som alle kan dra nytte av ♥

Du kan se noen av mine favoritter i dette innlegget, og finne dine egne på nettsiden deres! Bestillingen din leveres hjem til deg innen 3-5 dager, og hvis du ikke vil betale frakt eller bare vil ha varene dine med en gang (noe jeg forstår!) så kan du enkelt velge “Click og collect” i kassen, og hente bestillingen din i nærmeste butikk. Happy shopping og ha en fin uke videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg