NY HOUSE TOUR?

I samarbeid med Ellos

God mandag alle sammen! Håper dere har det bra♥

Nå om dagen har vi litt ekstra tid til alt, så vi prøver å utnytte den på best mulig måte. Både med rydding, organisering og andre nødvendige oppgaver her hjemme. Vi har jo holdt på med å innrede rommet til Fredrik og meg en god stund også nå, samt at vi før sommeren skal kjøpe inn ny sofa (vår er mildt sagt ganske slitt) nytt spisestuebord, og nytt bord og 4 stoler til kjøkkenet som et lite frokostbord. Vi skal ta ned hyllene vi har i stuen og lage bildevegg istedenfor, og har et par andre ideer for hvordan det skal se ut her når vi blir ferdige. I den anledning lurte jeg på om dere ville vært interesserte i en ny house tour? Sist gang jeg la ut house tour er nå over 3 år siden, så fra før av ser det ganske annerledes ut her hjemme nå. Og det vil jo bare se enda mer annerledes ut når vi er ferdige med å ordne her hjemme!

Jeg finner masse inspirasjon på Ellos i Ellos home kategorien. De har så mye fint til hus og hjem! Alt fra møbler, til tekstiler på både kjøkken, stue og soverom, til pyntegjenstander. Virkelig verdt å sjekke ut! Akkurat nå har de også mange nyheter ute. Tenkte å vise dere noen av mine favoritter fra Ellos home nå i dag.

Har også en rabattkode til dere!
Den gir dere 33% rabatt på den dyreste varen av ordinære priser (inklusive eksterne varemerker!)* + 5% ekstra rabatt på alle nedsatte priser (Salg) den er gyldig t.o.m 31/3. Koden er: 415414.

Håndklær 6pk til 200 kr med min rabattkode HER ♥ Sengesett HER (dette er i økologisk bomull og på tilbud nå til 215 kroner, og du får det enda billigere med rabattkoden min!) ♥ Gardiner HER

Tykkere gardiner HER ♥ Sengehimmel til barnerommet HER ♥ Kjøkkenhåndklær HER (Disse koster bare 90 kroner nå, enda billigere med rabattkoden min!) ♥

Du kan klikke deg inn på Ellos sine nettsider HER for å sjekke det ut! Og gi meg gjerne tilbakemelding på om dere ønsker ny house tour eller ikke, slik at jeg vet om det er noe dere synes er interessant eller ei. Vi snakkes senere!
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg