NYTT TIL HJEMMET!

Annonse – Kilands.no

“Nei, teppe vil jeg faktisk ikke ha!” sa jeg til mamma før Fredrik og jeg flyttet til leiligheten vi bor i nå, som vi flyttet til i 2015. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke ville ha det, men jeg var nokså bestemt. Et års tid senere fikk vi et nydelig teppe til stuegulvet av moren til Fredrik, og siden den gang kunne jeg aldri tenkt meg å ikke ha teppe igjen. Det gjør noe med helheten i et rom, og utgjør en så enormt mye større forskjell enn man kanskje tror.

Min nye samarbeidspartner Kilands.no har et stort sortimentet, hvor du finner alle slags tepper i ulike farger, størrelser og prisklasser. Hos Kilands.no finner du både billige- og eksklusive tepper. Det er jo en del interiørnsnakk her på bloggen for tiden, nettopp fordi vi er i en prosess selv hvor vi skal bytte både det ene og det andre av møbler og interiør her hjemme fremover. Noe vi gleder oss veldig til! Jeg har selv funnet flere fine som jeg tenkte jeg kunne vise dere, vi skal selv bestille nytt teppe herfra -og da tenkte jeg at jeg kunne vise frem hvordan det ser ut når vi får det! Og apropos det: De har også tepper til uteplassen, uansett om du har balkong eller terrasse! I tillegg til glimrende score på trustpilot, gratis retur, og åpent kjøp i 90 dager ♥

Kilands er et familieforetak som ble startet i Sverige i 1969, og har nå også etablert seg på nett her i Norge!

Verdens søteste teppe til barnerommet finner du HER

Teppe med stjerner på til barnerommet finner du HER ♥ (Finnes også i rosa!) Vil se flere tepper til barnerommet kan du gjøre det HER!

Dette var det jeg tenkte aller mest på at vi skulle ha til stuen! Det finner du HER ♥ Veldig fin pris på det, også!

Har også sett på dette som jeg synes var fint! HER finner du det ♥

Ha en fin fredag videre, så snakkes vi senere i dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg