OPPSKRIFT: KINDER-SJOKOLADE ISKREM

Okei, dere: Her får dere sommerens BESTE oppskrift på iskrem. Den er laget på fem minutter, så du kan kjapt slenge den sammen for å legge i fryseren, og dagen etter har du verdens beste hjemmelagde iskrem! Den er kremete og smaker 100% kindersjokolade. LOV meg at du prøver den, og jeg kan love at du ikke vil angre ♥

Holder til fire porsjoner (4 isformer, mine er middels i størrelse)

Dette trenger du:

  • 8 Kinder maxi barer ala 21 gram (selges på de fleste dagligvarer og feks normal. Kinder maxi sjokoladebarer kan finnes i mindre størrelser, så bare sjekk bakpå kindersjokoladen at det står 21 gram så du får riktig forhold av sjokolade i oppskriften)
  • 3 dl kremfløte, jeg brukte økologisk fra Coop
  • 2 ts hvitt sukker
  • 4 isformer, jeg kjøpte en på Normal til sånn 20 kroner som funket kjempebra.

Slik gjør du: Varm opp fløten i en kjele. Den skal bli varm, men den skal ikke koke. Jeg satte den på sånn middels varme i fem minutter, før jeg begynte å røre inn de åtte kindersjokoladene. Rør rundt hele tiden i bunnen slik at ingenting svir seg, og slik at det blander seg godt. Rør deretter inn de to teskjeene med hvitt sukker, til det er helt oppløst i blandingen. Du skal nå ha en lysebrun masse. Vent et par minutter for å la den kjøle seg noe ned før du heller den opp i isformene dine og setter i fryseren.

Tips: Hold isformene under varmt vann noen sekunder for å lettere få ut iskremen når den er helt fryst og ferdig etter 7 timer i fryseren.

Server og nyt! Gjerne sammen med friske bær.

7 kommentarer
    1. Ikke ment som kritikk, men jeg føler alle oppskriftene du deler er sjokolade-baserte, altså drikker/mat/desserter med sjokoladesmak og med masse melkeprodukter og sjokolade i? Tror mange av oss (meg inkludert) hadde likt å lese noen gode vegetaroppskrifter på middager f.eks. uten kjøtt, istedet for den femte oppskriften på rad med is/milkshake med sjokoladesmak og masse melkeprodukter.

      1. Ja, det skjønner jeg kjempegodt Oda! Svaret er så enkelt som at jeg får så enormt mye respsons på disse usunne oppskriftene, og når det er sommer og sol slår det an med iskrem og milkshake. Men jeg har delt mye vegetarisk/vegansk mat tidligere og det kommer definitivt mer av det fremover <3

    2. Hei. Vanlig fløteis blir laget med pisket kremnog eggedosis. Blir desse hard som saftisen eller blir den luftig og god? Har lyst å kjøle ned kremen for å piske den.🥰gleder meg til å prøve, og tusen takk for oopskrift. *Elskerkindersjokolade-så heltsolgt*

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg