OPPSKRIFT: MILKSHAKE MED NUTELLASMAK

God mandag alle sammen! Siden det er sommer, jobber jeg med nye oppskrifter til dere. Har blant annet noen hjemmelagde iskrem-oppskrifter jeg tenkte å dele så fort de er ferdigstilt og utprøvd her hjemme. Ligger jo litt jobb bak det, men elsker det virkelig. I mellomtiden tenkte jeg å dele en favorittoppskrift på milkshake med dere! Denner. med Nutella, og jeg tror ikke dere kan forstå hvor god den er. Dere MÅ prøve den! ♥ Denne kan også lages HELT vegansk, og den er minst like god!

Oppskrift Nutella-Milkshake

♥ 7 store spisesjeer ekte vaniljeiskrem (gjerne en litt dyr type med ekte vanilje, her merker man forskjell på smaken)

♥ 2-3 spiseskjeer nutella

♥ Bittelitt salt, kan sløyfes

♥1,5 dl -2 dl melk

For vegansk versjon lag: hjemmelaget Nutella-pålegg, eller kjøp vegansk sjokoladepålegg på butikken. Kan anbefale det fra Valsoia som heter noe ala “La crema”, som selges på dagligvarer med godt utvalg – typ Meny. Dette sjokoladepålegget i er likhet med Nutella laget med hasselnøtter, og er minst like godt som det ikke-veganske Nutella. Ellers bytter du ut kumelk med vanlig soyamelk (blå forpakning fra Alpro) eller annen plantemelk. Vaniljeiskremen fra Valsoia er også veldig god og vegansk, men store dagligvarer har også andre typer vegansk vaniljeiskrem blant annet laget på rismelk. Mange muligheter!

Slik gjør du: Bland iskremen med melk, Nutella, og bittelitt salt dersom du velger å bruke det – i en blender, håndmikser eller lignende. Bland det godt sammen, og fyll i stort glass. Toppes med en kule vaniljeis og Nutellakrem (blanding 50/50 Nutella og krem) deretter med krem på toppen igjen, og eventuelt sjokoladesaus eller sjokoladesaus laget på Nutella.

Gi meg gjerne beskjed om dere tester den ut, om hva dere synes! Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi senere.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg