OPPSKRIFT: PERFEKT TIL BARNA!

God tirsdag dere ♥ Nå har jeg slappet litt av etter en nydelig dag i solen! Guttene har vært i barnehagen (de skal ha fem uker fri i sommer så jeg lader litt opp til det nå som jeg har siste uke med skole, til den grad det vi driver med på skolen nå kan kalles skole) så jeg har brukt en del tid på å slappe av i dag, trene og rydde her hjemme. Føler nesten at livet mitt går en del på repeat om dagen: Trening, butikken, levere/hente i barnehagen, middag med barna, leke og lese med barna, legging av barn, rydding, jobbing. Gleder meg til Fredrik og guttene skal ha ferie også, jeg får jo offisielt ferie på fredag og gleder meg veldig til å vite at jeg endelig har fullført andre året på videregående. Det blir rart og gøy!

I dag tenkte jeg å dele et lite gjensyn med en oppskrift jeg har delt tidligere, for to år siden faktisk, men som jeg tenkte å dele på nytt siden den er perfekt for sommerværet vi har for tiden! Ta den med på stranden, på lekeplassen eller bare på bilturen til sommerhytta. Sunn og god snacks som er perfekt for barna på farten♥

Gutten min døpte denne til regnebuekopp for et par år siden da jeg først begynte å lage den. Så det kaller vi den. Haha!

Dette trenger du:

🍶Plastkopper/annen kopp med lokk (av hensyn til miljøet er det selvsagt supert å finne alternativer til plast da! Jeg var litt dårlig forbilde i dag ser jeg) Jeg kjøpte mine plastkopper med lokk på Meny.

🌈 Frukt i regnbuens farger:

🔵Blåbær

🥝Kiwi, grønt eple eller grønne druer

🍍Ananas, gul melon eller mango

🍊 Mandarin eller appelsin

🍓 Jordbær, kirsebær eller vannmelon

🍥 Eventuelt krem som topping eller for eksempel litt vaniljekrem. Lurt å droppe toppingen/krem når denne tas med på tur, da, riktig nok.

Om barnet ditt (eller om du lager den til deg selv) ikke liker en av de typene bær eller frukt som er blitt nevnt, så er det jo bare å bytte det ut med noe annet i samme farge, eller legge et ekstra lag med noe av det som er populært hos barnet ditt istedenfor! Litt av greia er at det ligger etter farger, og det synes i hvert fall barna mine var veldig stas.

Denne er veldig populær her hjemme, så verdt å teste for dere andre med små. Håper dere har hatt en fin dag, forresten!

4 kommentarer
    1. Det var jo mandag i hele går, men du skrev “god tirsdag” på en mandag? Uansett, koppen så god ut den.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg