PERSONLIGE TANKER FRA DEN SISTE TIDEN

– I natt har jeg sovet 10 timer og jeg er fremdeles trøtt. Forstå det den som kan, for det gjør ikke jeg. Kunne sikkert ha sovet hele døgnet om jeg fikk muligheten.

– Husker at jeg tenkte like før januar sluttet, at jeg skulle blogge hver dag i februar. Vel, det gikk jo ikke helt etter planen (i dag er det 12 februar) men nå er jeg tilbake og prøver igjen! Dagene raser avgårde og jeg har jo rett og slett ikke tid, så jeg må bli flinkere til å prioritere.

– Gruer meg så voldsom til å ta opp matten min fra første året. Lurer på hvor det gikk galt når jeg skulle lære meg matte? Jeg skulket jo hele 9 klasse på ungdomsskolen, men henger jo ikke etter i noen fag utenom matten. Synes også det er urettferdig hvor stor plass matte får i skolesystemet (ikke nødvendigvis fordi jeg ikke er god i det, altså!) men for å nevne et eksempel, du må ha 4 i matte for å bli norsklærer. Mens det kun er krav om 3 i norsk for å bli norsklærer?.. Hvor er logikken.

– Min eldste sønn fyller 6 år om litt over en måned. Jeg skriver jo aldri om barna lenger, så dere lesere faller antakeligvis litt av der – men jeg husker så inderlig godt da jeg satt i den gamle leiligheten vår og fortalte om at han akkurat hadde blitt født her på bloggen, og nå er det snart 6 år siden♥ Er spesielt rart å vite at jeg snart går ut av videregående, men at det bare er 10 år til han begynner på samme skole. Det har vi ledd litt av. Haha!

– Føles bare mer og mer at det var riktig å skjerme barna fra alle mine sosiale medier. Jeg sluttet med det for over 2 år siden nå, og når barna nærmer seg skolealder kjenner jeg det bare mer og mer tydelig at det var helt riktig avgjørelse. Jeg legger også enda mer merke til hvordan andre bruker barna sine i reklame, og hvor fjernt det er for meg å gjøre. Hvis du ikke klarer å tjene på sosiale medier uten at barna dine må være involvert, så burde man kanskje se etter et annet yrke? Mulig jeg tråkker noen på tærne nå, er egentlig ikke meningen å provosere: Men jeg får jo tilbud om mange av de samme kampanjene som jeg ser mange influencere med småbarn takker ja til. Jeg vet hvor mye de har fått for kampanjene, og jeg vet at kravene var at man må vise frem barna sine for å selge produktene. For meg blir det kynisk og galt, men det er meg.

– Tror aldri jeg har gledet meg så mye til en sommer som det jeg gjør med sommeren som kommer nå. Håper bare for Guds skyld at jeg får vaksinen før det, selv om jeg garantert stiller sist i køen når jeg er i “min beste alder” og i tillegg ikke har noen underliggende sykdommer eller lignende. Diskuterer jevnlig med mamma om vaksinen, da hun er skeptisk til den. Som jeg egentlig forstår, men samtidig er risikoen for bivirkninger lik for alle, og skal vi noen gang få bukt med pandemien så må en vaksine på plass. (Om noen er allergisk mot vaksiner etc, er det selvfølgelig en annen sak. Disse gruppene i samfunnet vårt, som simpelthen ikke kan ta vaksinen selv om de vil, er jo en annen god grunn til at vi som kan ta den, burde gjøre nettopp det) Jeg er ikke lege, så hvis du vil lese mer om en leges perspektiv kan du gjøre det HER. – Synes lege Wasim Zahid viser seg faglig flink og begrunner påstandene han kommer med på en ordentlig måte.

– Noe annet jeg har tenkt litt på i det siste.. Jeg er ikke kristen eller religiøs, og jeg synes selvfølgelig at alle skal få følge den religionen de vil. Når det er sagt, synes jeg det er skikkelig provoserende når noen mener de er kristne, og begrunner at de er abort-motstandere, mot homofili og mot transpersoner med at de er kristne og derfor ikke støtter det. Når det samtidig er enormt mange andre ting som det står i bibelen at man ikke skal gjøre (Ikke fråtse, ikke banne, ikke jobbe på lørdager, ikke spise svinekjøtt for å nevne noe) Når du følger en religion kan du ikke bare plukke og velge hva du vil følge og ikke hvis du begrunner det å være i mot homofile feks, med at du er kristen. Det blir rett og slett for dumt. Jeg mener for øvrig at det er helt uakseptabelt å ikke støtte homofile, transpersoner og mener at alle skal kunne ta abort om de ønsker det.

– Jeg skulle egentlig slutte å spise sukker etter jul, men har fremdeles spist det i helgene, og nå har jeg tenkt til å gi meg helt før sommeren. Merker SÅ godt hvor avhengig jeg blir av sukker og hvor mye godteri og iskrem jeg kan spise om jeg får muligheten. Så tenkte jeg å ha mer fokus på sunne desserter og mat både på bloggen og Snapchat fremover, så kan jeg heller spise litt ekstra iskrem på sommeren🍦

– Nå skal jeg hente guttene mine i barnehagen, kjøpe inn mat til helgen og nyte helgen før ny skoleuke neste uke, noe jeg gleder meg til allerede♥ Kos dere i helgen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg