RYKTER PÅ JODEL OG SVARET MITT

Haha, kan ikke tro at jeg skriver et blogginnlegg om dette – men la gå. Som jeg vet mange andre bloggere har skrevet om før, så finnes det en side/gruppe – (hva enn det kalles) på Jodel hvor det skrives en del om bloggere. Ofte da ikke av den positive sorten, og jeg har fått en del screenshots tidligere fra blogglesere som har sendt meg at det har blitt skrevet ting om meg der inne. Har aldri orket å forholde meg til det, så har bare valgt å holde meg heelt unna.

I går, derimot, fikk jeg en ny melding av at noen hadde skrevet om meg der inne, gikk inn for å se hva det gjaldt, og valgte å svare. Haha!

Så ja, det var jeg som svarte – til de av dere som har spurt meg om dette. Det ser man jo på bildet jeg svarte med?! Haha. Ellers så velger jeg å ta det med et smil, jeg lo faktisk veldig godt av kommentaren om at “Fredrik og jeg slår opp annenhver uke” 😂 Det er veldig min type humor å overdrive på den måten, og selv om det nettopp er en overdrivelse så skjønner jeg at det for noen kan virke voldsomt at vi har slått opp et par ganger i løpet av de siste årene. Jeg har jo selv valgt å skrive om det på bloggen, så jeg tåler at noen tuller litt med det.

Synes for øvrig at det er litt fascinerende at det er så mange blogglesere som så og si er fornærmet på mine vegne og ikke forstår at jeg ikke reagerer hardt på dette. Ærlig talt, det var en morsom kommentar og er det egentlig så himla nøye?

(Jeg har strøket over det andre folk har skrevet der inne fordi jeg ikke gidder å videreføre spekulasjonene til bloggen)

Ha en fortsatt fin helg, alle sammen ♥

3 kommentarer
    1. så han på bumble senest i går. Sier det slik at du er klar over det. selv opplevd det med min ex, og selvom det er vondt å høre det var det vondere at ingen sa ifra.. <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg