SLITEN, MEN LYKKELIG!

God kveld alle sammen! I dag skal jeg dele noe med dere som jeg delte på min private Instagram-konto sent i går kveld. Siden jeg har mange trofaste lesere her på bloggen, tenkte jeg at dette var noe jeg måtte dele med dere her inne også ❤️

Nå er vi ferdig med vurderinger på skolen for dette året. Det eneste som gjenstår er forberedelser til en muntlig eksamen jeg kan komme opp i, i midten av juni! I går fikk jeg derfor vite standpunkt-karakterene mine fra mitt første år på videregående, og med et karaktersnitt på greit over 5, samt to 6’ere av tre mulige i de tre avgangsfagene jeg hadde i år, kan jeg ikke være annet enn stolt av meg selv. OG veldig (!) sliten. Skolen i seg selv har ikke vært «hardt» for meg, men å kombinere det med jobben som selvstendig næringsdrivende, å være tobarnsmamma og samboer? DET har vært hardt. Utallige kvelder hvor jeg har jobbet med skolen til sent på natt, sovnet over skolesakene (😂) levere barn i barnehagen, hente barn i barnehagen, levere oppgaver, og alt som skal gjøres ellers når man har hus og hjem. Fredrik har også virkelig vært en superpappa det siste året, det må jeg bare få sagt.

Det er ikke til å legge skjul på at jeg har fått en god del kritikk siden jeg startet bloggen da jeg fikk Leo i 2015. Hvorav ganske mange trodde at jeg kom til å «bli en av dem som aldri kom seg noen vei» spesielt fordi jeg sto veldig hardt på at jeg ikke kom til å gå tilbake på skolebenken før jeg følte at tiden var inne for det, og at jeg ikke ville sende barna mine i barnehagen før jeg følte at de var klare for det. Videregående gikk jo ingen steder, men barna? De vokste for hver dag som gikk.

Dere som gjorde narr av meg når jeg snakket om fremtidsplaner: Dere hadde rett i at det kom til å bli jævlig tøft å gå tilbake på skolebenken med små barn.

Men dere tok feil når dere sa at jeg aldri kom til å klare det.

Og det synes faktisk jeg er viktig å nevne, fordi det er ødeleggende for et menneske å bli fortalt dag etter dage hva man kan få til/ikke få til – og kanskje det at jeg deler dette, gjør at andre unge mennesker som får barn i fremtiden slipper å møte samme fordom.

Til høsten har jeg bare ett skoleår igjen på VGS, og jeg gleder meg allerede.

10 kommentarer

Siste innlegg